AOC I2281FWH, monitor IPS cu design modern

Monitorul IPS AOC I2281FWH e unul dintre cele mai elegante monitoare din acest buget și care poate fi folosit pentru orice. Nu orice monitor are un astfel de stativ de masă ca și la acesta. Bineînțeles, acest aspect nu e foarte important dacă în final doriți să montați monitorul pe perete. Bineînțeles, acesta nu e un monitor cu montare VESA, dar în schimb e foarte subțire. Sunt multe modele multimedia care arată bine, dar acesta mi se pare ceva mai special. Oricum, nu-l veți alege doar pentru cum arată, ci pentru performanțele oferite.

Alternativele sunt destul de multe în acest buget, dar că nu toate arată la fel de bine ca cel de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Specificațiile tehnice ale acestui monitor sunt foarte bune pentru o diagonală de 21.5 inci. În general, doar monitoarele foarte mari au specificații tehnice foarte bune, dar nu e o regulă. Dacă nu aveți un birou foarte mare, atunci e nevoie de un model mic dar nu unul mult inferior deoarece un model de 18.5 inci are imagine HD.

Un panou de tip AH-IPS oferă unghiuri de vizibilitate foarte bune, iar culorile sunt aceleași indiferent cum priviți ecranul. Timpul de răspuns și refreshul sunt foarte bune dacă vreți să încercați jocuri, însă aceste două caracteristici tehnice nu sunt la fel de bune ca și la monitoarele de gaming. Puteți sta mai multe ore în fața sa datorită tehnologiei FlickerFree, deoarece reduce pâlpâielile.

Păreri pro și contra

Acest monitor are un consum redus pentru niște performanțe destul de mari. Îmi place cum arată atât din față, cât și din lateral iar ecranul iasă foarte bine în evidență. Un monitor de tip office nu oferă toate aceste specificații tehnice și poate că din când în când vreți să vizionați un film sau să încercați un joc 3D.

AOC I2281FWH e un monitor foarte reușit și care poate fi de folos dacă vă interesează un monitor bun pentru orice. Pentru cei care vor să vadă cuma rată acest monitor, am pus clipul de la final.

Te-ar mai putea interesa