AOC i2269VWM, monitor LED IPS 21,5

AOC i2269VWM e un monitor cu panel IPS destinat acelora care vor un monitor de generație nouă cu un ecran decent ca dimensiune și cu unghiuri de vizibilitate excelente (178/178 grade). Timpul de răspuns e de 6 milisecunde, motiv pentru care nu l-aș recomanda tocmai la jocuri, dar nu o să vedeți lag la cele care nu necesită multe FPS-uri. Eu aș recomanda acest periferic în special persoanelor pasionate de filme ori care au nevoie de un monitor multimedia.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, iar niște facilități deosebite pe care le are sunt disponibilitatea a două HDMI-uri (unul e MHL), a VGA (cunoscut ca D-Sub) și DP (Display Port). Nu trebuie uitat nici de prezența boxelor.
Dacă vă interesează cum arată atunci în imaginea alătură se poate vedea acest lucru. Trebuie menționat că e disponibil pe gri și negru. iar cel de față e negru, iar în poză e unul gri.

Perifericul
Perifericul

Ecranul are o diagonală de 21,5 inci și o rezoluție de 1920×1080 pixeli, lucru care înseamnă că că o să puteți vedea fără probleme filme Blu-ray. Unghiurile de vizibilitate sunt numai bune, iar ceva interesant e că are un consum mic de curent – 23W.
Boxele se vor dovedi utile în cazul în care vreți să vedeți conținutul unei camere video, însă în rest nu le prea văd utile. Eu prefer sistemele 2.1 sau 5.1 pentru că redau fidel sunetul.

Lucrurile pe care eu le consider ca fiind atuuri ale acestui model sunt unghiurile de vizibilitate incredibile, prețul nu prea mare, aspectul plăcut și că este ergonomic. Minusuri nu are deoarece are tot ce ți-ai dori de la un astfel aparat. Nu are tuner TV, însă asta nu mi se pare a fi undezavantaj.

Ca o concluzie pot spune de acest model că e unul dintre cele mai bune monitoare de 21,5 inci de pe piață, fiind foarte bun pentru acasă, dar și în scopuri comerciale. Ne putem da seama că poate fi utilizat în scopuri profesionale după prezența portului DisplayPort care e disponibil pe laptopuri business ori pe plăci video cu super performanțe.

Te-ar mai putea interesa