≡ Meniu

AOC G2460VQ6, monitor FHD cu 75Hz, 1ms, FreeSync

Monitorul de gaming numit AOC G2460VQ6 e un model cu panou TN, deci oferă niște caracteristici tehnice foarte bune pentru cei pasionați de jocuri: timp de răspuns de 1 ms, refresh de 75 Hz, contrast dinamic generos și unghiuri de vizibilitate satisfăcătoare. Aceste tipuri de monitoare (cu panou TN) sunt cele mai bune accesibile soluții de buget pentru gameri. Poate că IPS-urile oferă o calitate mai bună datorită unghiurilor de vizibilitate, dar cred că timpul de răspuns și refresh-ul sunt ceva mai importante.

Acesta funcționează perfect alături de o configurație cu placă video AMD Radeon. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

O diagonală de 24 de inci e suficient de generoasă chiar și pentru cei mai pretențioși dintre voi. Bineînțeles, e însoțită de caracteristici tehnice foarte bune că doar e vorba de o generație nouă cu tehnologii avansate: Flicker-Free, AntiBlueLight și FreeSync. Primele două tehnologii vă protejează ochii în special când lucrați sau vă jucați multe ore în fața sa.

Ca și facilități, acest monitor oferă difuzoare incorporate care sunt decente pentru utilizatorii office, gamerii vor folosi un set de căști profesionale. Poatefi pus pe perete dar nu cred că e cazul, iar în pachet veți găsi chiar și un cablu HDMI pe când accesoriile clasice. Pe lângă porturile clasice, monitorul prezintă o ieșire pentru căști și conector DisplayPort. Consider că portul HDMI oferă o calitate video satisfăcătoare, doar monitoarele 4K au nevoie de conectare DisplayPort.

Păreri pro și contra

Atunci când optați pentru acest monitor, nu trebuie neglijat faptul că oferă conector DisplayPort și tehnologie FreeSync. Această tehnologie sincronizează refreshul monitorului în funcție de fps-urile jocului, dar și așa refreshul funcționează excelent. Poate fi luat și pentru un desktop cu placă video Nvidia GeForce, doar că FreeSync nu mai e valabil.

AOC G2460VQ6 e o alegere bună cu sau fără FreeSync și cred că mulți dintre voi deja știți acest lucru. Dacă vă doriți un monitor doar pentru redarea conținutului media, exemplu: filme, atunci cred că ar trebui să alegeți un IPS. Pentru cei pasionați de jocuri, am pus un clip cu despachetarea și instalarea acestui monitor:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu