AOC G2460PQU, monitor de gaming

Cu siguranță, AOC G2460PQU nu e cel mai ieftin monitor de pe piață dar câte monitoare au 144Hz? Ar mai fi de adăugat și faptul că are patru tipuri de intrări video, pivot cu funcționalitate ridicată etc. Adică puteți roti, înclina ajuta înălțimea ecranului după cum doriți pentru a obține cea mai bună vizibilitate. Deci unghiurile de vizibilitate nu prea mai contează. Pivotul nu poate fi de folos pentru toți utilizatorii, însă dacă faceți o prezentare și aveți o pagină web, de exemplu, e bine să-l puneți astfel încât să vă fie mai ușor. Poate fi util chiar și pentru cei ce editează iar în mod vertical văd mai mult.

Alternative pot fi celelalte monitoare care sunt mai ieftine ori mai scumpe (dacă vreți ceva mai mare ori cu ecran 4K/Ultra HD). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Ecranul de 24 inci are o imagine 1080p care vă permite să vizionați filme la calitate video decentă. E un LED cu ecran mare și caracteristici tehnice bune: timp de răspuns de 1 ms, aspect lat, iluminare de 350 cd/mp, rată de refresh maximă de 140 Hz, unghiuri de vizibilitate de 170 grade pe orizontală și 160 grade pe verticală.

Ca și facilități, monitorul are montare VESA și boxe integrate. Nu trebuie neglijat nici standul său care mărește funcționalitate monitorului. Porturile video sunt importante dar nu înțeleg de ce se mai introduc porturi ca DVI și VGA, cât timp monitorul are HDMI și DisplayPort. Ultimele două porturi video menționate de mine oferă cea mai bună calitate video și audio. Vă recoamdn un sistem audio extern pentru divertisment iar pentru uz office, cele integrate sunt decente.

Consumul de 25 W e cel maxim și poate să scadă dacă alegeți o luminozitate mai scăzută. Dacă îl luați la locul de muncă, puteți să-l asigurați deoarece are Kensington Lock. E o dotare tot mai des întâlnită la multe gadgeturi dar și periferice.

Plusuri: rată de refresh excelentă, ecranul poate fi rotit, contrast excelent, diverse intrări video, USB și fiabilitatea.
Minusuri: nu are unghiuri de vizibilitate maxime.

AOC G2460PQU e un monitor destul de reușit însă nu oricine și-l va putea permite. Poate fi un monitor bun pentru orice datorită numărului mare de dotări, dar există monitoare și mai scumpe care oferă și mai multe.

Te-ar mai putea interesa