AOC E960SD, monitor de 19 inci

AOC E960SD e un monitor ceva mai mic decât restul și spun asta deoarece majoritatea monitoarelor sunt de 21 inci. Poate peste un an nu vom mai vedea monitoare de 18 și 19 inci deoarece tehnologiile se ieftinesc. Designul acestui model e unul destul de reușit și e similar cu cel al altor monitoare. Chiar dacă poate fi confundat cu alte modele, nu toate oferă și aceleași dotări ori specificații tehnice. Îl recomand pe acesta din diverse motive, dar în principal îl recomand pentru că e accesibil. Dacă vreți un desktop multimedia ori office, nici nu e nevoie de un monitor mai scump, acesta poate fi chiar perfect.

Pe partea de dotări pot spune că nu duce lipsă de nimic în acest preț. Dacă nu vă convine rezoluția, atunci o alternativă e un monitor de 21 de inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Are un display de 19 inci cu tehnologie LED și imagine 900p. Caracteristicile de imagine sunt următoarele: contrast dinamic de 20 milioane la 1, iluminare de 250 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 170 grade, rată de refresh decentă și altele. Nu oferă facilități precum altele dar are montare VESA. Unele monitoare au: boxe integrate sau tuner TV, dar astfel de dotări afectează prețul său.

Porturile sale sunt următoarele: VGA și DVI-D. Totuși prin DVI veți beneficia de o calitate superioară în cazul filmelor și jocurilor (depinde și de rezoluția aleasă). Caracteristicile speciale sunt: HDCP, DCR, modul eco, eSaver, i-Menu, securizare Kensington și Screen+. E un monitor care ocupă puțin spațiu iar cu un kit de montare puteți economisi și mai mult spațiu. Consumul de energie de 19 W e cel maxim și e așa în funcție de luminozitatea aleasă.

Plusuri: e accesibil, oferă o imagine HD+, unghiuri de vizibilitate bune, consum redus, port DVI, fiabilitate etc.
Minusuri: nu sunt la un așa buget.

AOC E960SD e o alegere bună pentru cei care au un desktop modest ori unul chiar performant și nu vor un monitor scump. Chiar dacă nu are imagine 1080p, imaginea mi se pare destul de clară. Poate că nici nu obișnuiți să vizionați filme 1080p, ci doar la calitate maximă 720p.

Te-ar mai putea interesa