AOC E950SWNK, monitor LED

Un monitor destul de bun din 2012 e acest monitor LED AOC E950SWNK și din pozele de mai jos se va vedea că arată destul de mult cu E2350SDA. Diagonala ecranului nu e deloc mare fiind de 18,5 inci și acest lucru vă va ajuta să îl integrați mai bine într-o cameră mică deoarece în o astfel de cameră sunt mai bune ecranele mici. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primim un monitor care poate fi montat pe perete și care are doar port VGA.

Poze

AOC E2350SDA e un monitor similar, dar cu o diagonală ceva mai mare și de aceea și prețul e mai crescut. Modelul de față e tot unul negru, cu un ecran mediu și tehnologie LED care garantează o luminozitate excepțională și un consum mic de curent de 18W. Pozele de alături sunt la monitorul mai scump și de aceea conținutul pachetului variază puțin.

Conținutul
Monitorul

Specificaţii tehnice

E950SWNK vine cu un ecran HD+ de 1366 pe 768 pixeli care e numai bun pentru vizionarea filmelor HD de pe Internet ori de pe DVD. Corespunde conform a numeroase standarde care pot fi identificate aici.  Greutatea e una mică de 3 kilograme jumătate, iar acest lucru trebuie mulțumit în special faptului că are un ecran mic.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț destul de mic; garanția produsului e de 3 ani și poate fi mărită la 4 ori 5 ani; poate fi montat pe perete, în cazul în care nu aveți prea mult loc pe birou; rezoluția e una mare de tip HD+ care e numai bună pentru vizionarea filmelor; este un monitor care ar putea fi considerat eco deoarece nu consumă deloc mult curent.
Contra: putea să aibă măcar un tip de conector digital.

Concluzie

AOC E950SWNK e un monitor capabil pentru persoanele care vor un periferic ieftin și capabil. Poate că ar fi recomandabil acelor persoane care au un LCD de 15 inci ori acelora care vor să facă tranziția de la CRT (acele monitoare mari) la unul LCD-LED. Corespunde numeroaselor standarde printre care se numără TCO și TUV, iar acestea sunt un simbol al calității.

Te-ar mai putea interesa