AOC E950SWN, monitor LED ieftin

Se poate vedea că AOC E950SWN e un mode foarte bun de monitor care nu arată deloc rău și e foarte ieftin. Astfel, pentru un preţ bun Vezi prețul special de azi » primim un monitor LED cu rezoluție HD, posibilitate de a fi montat pe perete, consum mic de curent și conector VGA… deci poate fi montat și la PC-uri vechi. Dacă nu aveți deja un calculator atunci v-aș recomanda unul de genul Serioux Explorer V10B.

Aspect

Se poate vedea că e un model negru cu un ecran wide de 18.5 inci (47 centimetri), iar datorită acestui fapt are un consum mic de curent de 18W și nu necesită prea mult spațiu pe birou.

Monitorul

Caracteristici tehnice

E950SWN e un model pentru cei care vor să facă trecerea de la CRT și asta deoarece rezoluția e 1366 x 768 și prețul e deloc mare. Aspectul imaginii e unul 16 pe 9 și din această cauză am putea spune despre monitor că e unul foarte bun pentru filmele 720p.
Greutatea sa e una de 2.63 kilograme, iar din această cauză am putea spune că e foarte ușor de montat pe un perete.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu port VGA ceea ce face posibilă conectarea la un PC vechi (dacă aveți un PC fără acest port atunci puteți achiziționa un adaptor); vine cu o garanție de 3 ani care poate fi mărită la maxim 5 ani; beneficiază de multiple certificări printre care se numără TUV, iar acest lucru demonstrează că beneficiem de un periferic testat.
Contra: rezoluția nu e una Full HD, însă la 18 inci nici nu prea contează prea mult acest aspect.

Concluzie

Pe piață există și browsere mai performante, însă acesta e exact ceea ce aveți nevoie. E bun pentru acasă, cât și pentru o mică firmă deoarece are doar lucrurile esențiale și din această cauză prețul e mai mic.
Poate că pe unii îi deranjează lipsa postului HDMI, dar există adaptoare pentru așa ceva și nu aveți nevoie de acest port decât dacă aveți o cameră video sau ceva de genul.

Te-ar mai putea interesa