Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

AOC E950SWDA

Monitorul LED AOC E950SWDA e unul HD Ready de 18.5 inci și e foarte accesibil. În recomand deoarece e unul dintre cele mai ieftine LED-uri de pe piață. Deci dacă vreți unul și mai ieftine, există un AOC cu vreo 30 de lei mai puțin. Diferența de preț e justificată de portul DVI care se găsește la acesta. În caz că desktopul dumneavoastră nu are ieșire DVI, nu cred că are rost să optați pentru acest monitor deoarece și așa are rezoluție HD+ și nu Full HD. Se adresează celor care nu vor un monitor cu prea multe tehnologii și nu îi interesează prea mult diagonala. E950SWDA are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Conținutul

Monitorul

Specificaţii tehnice

Display-ul său e însoțit de tehnologia LED care vine cu diverse caracteristici care îmbunătățesc imaginea. Acele caracteristici sunt după cum urmează: contrast dinamic de 20 milioane la 1, culori vii și consum de 15W. Spre deosebire de un LCD, consumul e de cu 40% mai mic iar imaginea e mult mai clară. Diagonala sa e de 18.5 inci de aceea nu are cum vă vină cu rezoluție Full HD, ci HD Ready. Luminozitatea ecranului e de circa 250 cd/mp care e suficientă și același lucru pot spune și despre timpul de răspuns.

Poate fi montat pe perete având montare de tip 75 cu 75 cm. Nu cred că ar avea rost să-l montați pe vreun perete deoarece nu e așa de mare și deci nu ocupă mult spațiu. Porturile care le găsiți la acest AOC E950SWDA sunt VGA-ul (sau D-Sub) și DVI-ul. Caracteristicile speciale sunt: Kensington Lock (nu cred că va folosi la ceva), modul Eco (consum redus), Off Timer și Screen+. Cu astfel de caracteristici, puteți viziona filme la calitate decentă, puteți juca jocuri de pe PC sau consolă. La un așa preț, nu are minusuri, dar un port USB era bine venit.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: accesibil, ecran LED (contrast mare, consum mic, culori vii), intrare DVI și poate fi pus pe perete.

Minusuri: la un așa preț, nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest monitor AOC E950SWDA e unul destul de ieftin și vine chiar și cu DVI și cu montare VESA. Alternative în același buget nu există de aceea nu aș vedea un motiv pentru care nu l-ați alege pe acesta. Să sperăm că vom vedea mai multe modele accesibile de la acest producător și să fie la fel ieftine. Jos am pus o prezentare a unui model similar:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu