Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

AOC E943SWN

Acest monitor LED AOC E943SWN e unul dintre puținele modele pe alb, însă nu e în totalitate alb cu are rama ecranului pe negru. Deci e un model care va ieșii ușor în evidență, subțire și provine de la un producător bun. Are o diagonală de 18.5 inci, cu aspect lat, rezoluție HD+ și boxe. NU puteți avea pretenții la boxe având în vedere cât e de subțire, însă o astfel de dotare era ideală doar pentru utilizare office. Spun asta pentru că nu sunt prea puternice pentru a asculta muzică și viziona filme. Dacă aveți un LCD și vă doriți culori mai vii dar și o claritate superioară, acesta ar putea fi acea alegere deoarece e un LED accesibil și fiabil. Cu siguranță unul Full HD costă mult mai mult decât acesta și nu cred că va fi mai util ca acesta. E943SWN are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

Din spate

Specificații tehnice

Display-ul său e unul destul de mare însă nu se poate compara cu ce al unui model de 21.5 inci. De aceea e și așa de accesibil, însă calitatea imaginii nu poate fi pusă la îndoială deoarece e un LED. Rezoluția ecranului e cea obișnuită pentru un astfel de model – 1366 cu 768 pixeli. Alte caracteristici ale acestui ecran sunt: timpul de răspuns de 5 ms, contrastul de 5 milioane la 1, luminozitatea de 200 cd/mp dar și unghiurile bune de vizibilitate. Nu prea oferă multe facilități adică nu are tuner TV sau boxe. Însă vine cu montare pentru perete de tipul 100 cu 100 mm. E evident că are doar portul VGA care e suficient de bun pentru vizionarea de filme de tip 720p.

Un astfel de port vă permite să-l conectați la un netbook sau laptop în caz că nu vă place ecranul acelui netbook sau laptop. Nu vine cu prea multe caracteristici speciale ci doar cu model Eco pentru economisire de energie. Dar și așa consumul e mic deoarece e un LED – 18 W. Având în vedere dimensiunile sale, e și foarte ușor – 2.12 kilograme.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: AOC E943SWN are un design interesant și nu veți găsi alte monitoare cu finisaj pe alb, consum redus, preț competitiv și calitate.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest AOC E943SWN ocupă puțin spațiu fie că-l țineți pe birou fie că doriți să-l montați pe perete. Am postat un clip cu un model foarte asemănător și anume despachetarea unui AOC tot de 18.5 inci. Veți observa că arată foarte bine:

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • claudiu

    Salut. Eu folosesc monitorul asta la birou, si din cate am vazut in manualul lui ar trebui sa aiba un CD cu driver si un soft AOC i-Menu care sa-ti permita sa il reglezi si din PC. Problema e ca CD-ul nu mai este de gasit, iar cu driverele gasite pe net nu reusesc sa fac i-Menu ala sa detecteze monitorul. Intrebarea mea e daca tu ai incercat asta, si eventual daca m-ai putea ajuta cu o copie a cd-ului. Mersi mult.

Lasă un comentariu