AOC e2795Vh

Dacă eşti în căutarea unui monitor premium de 27 inci atunci alegând un monitor LED AOC e2795Vh nu vei greşi deoarece AOC e cunoscut de mulţi ani pentru monitoarele de foarte bună calitate. Ecranul de 27 ţoli are o rezoluţie optimă vizionării filmelor Full HD, iar tehnologia LED (W-LED) va asigura imagini clare şi un consum redus de curent. Chiar dacă ecranul e foarte mare nu o să plăteşti mult curent datorită consumului de undeva la 70W şi eu zic că şi asta e ceva.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →. La aceşti bani beneficieti de cele mai noi tehnologii şi porturi, iar fiabilitatea e… maximă. Vine cu garanţie 3 ani şi poate fi extinsă cu încă unul sau doi ani şi eu zic că e ceva.

Poze

Din față
Lateralul

Specificații tehnice

e2795Vh are o luminozitate normală de 300 candele, iar contrastul e unul excelent de 20 milioane la unu. Ziceam cu câteva paragrafe mai sus că vine la bord cu tehnologie actuală şi aceasta e manifestată prin timpul de răspuns de două milisecunde (gri la gri), porturile digitale şi prezenţa unor boxe de bună calitate. În mod normal dacă un monitor avea DVI sau HDMI spuneam că are aceste conexiuni digitale degeaba deoarece dacă nu are difuzoare nu poţi transmite şi sunet, dar din moment ce are boxe situaţia se schimbă.

Dacă nu ai prea multe USB-uri la PC atunci acest periferic vine cu patru suplimentare. Portul VGA poate fi se pare inutil dar e2795Vh îl prezintă deoarece multe calculatoare încă au acest port. Ştiu că cele mai noi plăci video nu îl au dar multe persoane încă nu şi-au dus la zi plăcile grafice.

Pe lângă difuzoare prezintă facilitatea de a fi montat pe perete. La această dimensiune a ecranului mi se părea puţin ciudat e2795Vh să nu ofere posibilitatea punerii sale pe un perete. În acest fel o să eliberaţi ceva loc de pe birou şi trebuie să recunosc că îmi place să văd un monitor pe perete chiar dacă nu poate fi folosit pe post de TV.

Păreri pro și contra achiziției

Îl recomand deoarece nu am avut surprize neplăcute cu un monitor de la AOC și de aceea am încredere în acest brand, iar dacă vrei ceva pentru jocuri atunci e2795Vh ar fi una dintre cele mai bine soluții în momentul de față deoarece rezoluția e optimă, iar timpul de răspuns dintre cele mici.

Analizând monitorul e2795Vh nu pot spune că are vreo hibă sau vreun lucru care să nu-mi placă la el. Arată foarte bine pe negru, dar era interesant dacă era prezent pe mai multe culori. Am mai zis-o și o mai zic, în trecut toate monitoarele erau albe și ne doream pe negru, iar acum că majoritatea sunt pe negru ne dorim pe alb sau gri.

2 comentarii la „AOC e2795Vh”

  1. Il recomanzi deoarece nu ai avut surprize placute cu monitoarele AOC? Deci ai avut doar surprize neplacute?

    Oricum bun review, GJ!

  2. mi-a placut review-ul dar am o intrebare: oare se poate folosi acest monitor si pe post de TV in paralel cu PC cu un tv tuner extern prin VGA si PC-ul prin DVI sau HDMI , ar exista oare vre-un conflict? si exista oare vre-o intrare dominata in acest sens la trecerea de la un device pe altul? Multumesc

Lasă un comentariu