AOC e2752Vq, monitor LED de 27 inci

Monitorul LED AOC e2752Vq poate fi bun chiar și pentru cei pasionați de gaming deoarece e ieftin iar caracteristicile tehnice sunt corespunzătoare. Are un timp de răspuns foarte mic, contrast dinamic generos, unghiuri de vizibilitate mari și altele. Are chiar și porturi USB pentru conectarea unor periferice ori a unor medii de stocare externe. Deci poate fi o alegere bună și pentru utilizatorii business/office. Îmi place că are o diagonală suficient de mare pentru a viziona un film ori pentru a edita o poză. Jos am pus atât un clip cât și o poză pentru a putea vedea cât de bine arată și cam cât de mare este.

Alternative similare nu există, fiecare model oferă ceva diferit în special dacă vorbim de monitoare de la alți producători. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Diagonala de 27 inci e una satisfăcătoare în acest preț și nu trebuie neglijată nici rezoluția Full HD. Toate monitoarele cu diagonală peste 19 inci au o astfel rezoluție, iar pentru o imagine mai de calitate, trebuie să țineți cont și de restul specificațiilor. Tehnologia de iluminare e LED ca la majoritatea și are un timp de răspuns de 2 ms. Chiar și dacă era de 5 ms era acceptabil pentru cei pasionați de jocuri ori filme.

Mai toate monitoarele noi au aspect lat dar extinsă unele cu aspect Ultra wide, adică 16 pe 9. Contrastul dinamic e bun deoarece cu 20 milioane la 1, imaginea e clară chiar și cu o luminozitate redusă. Iluminare e acceptabilă și ea, iar panoul e clasic deci nu e IPS: Unghiurile de vizibilitate sunt de de 160 și 170 grade.

Ca și dotări are multe porturi și se poate monta pe perete, deci nu are tuner TV sau boxe integrate. Dintre porturile sale amintesc: 4 USBuri 2.0 (mouse, tastatură, cameră web etc), DVI, HDMI, Display Port și un USB de tip upstream. Caracteristicile sale speciale sunt: modul eco, eSaver, i-Menu, slot securizare Kensington, tilt și Screen+.

Plusuri: are multe tipuri de intrări video, multe USBuri, preț atractiv, fiabil și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

AOC e2752Vq e alegere perfectă pentru oricine, iar prețul nu ar trebui să fie un obstacol. Eu aș alege acest model din multe motive iar dacă nu vi-l permiți, puteți opta pentru rate. Jos e acel clip de care vă ziceam și veți vedea cum arată. Un desktop multimedia ar fi perfect alături de acest monitor, dar și unul cu placă video profesională ar fi bun (pentru cei care editează, ecranele Retina pot fi mai de folos).

Te-ar mai putea interesa