AOC e2752V

Pentru cei în căutarea unui monitor mare acest AOC e2752V ar fi răspunsul deoarece are un ecran mare de 27 inci și foarte clar. Acest monitor vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în opinia mea, iar pe acești bani primești un periferic cu cel mai mare ecran posibil, cu o claritate deosebită a imaginii, iar sunetul e la fel de calitativ deoarece monitorul dispune de două difuzoare. E un monitor pentru acele persoane care vor o soluție bună la orice, iar conectorii ne demonstrează acest lucru deoarece are chiar și DisplayPort.

Poze

Monitorul de față e foarte asemănător vizual cu AOC e2450Swhk, fiind un model pe negru de tip wide. Chiar dacă din imagine nu se poate vedea, dar e vorba despre un monitor imens. În spate dispune de multe tipuri de conectori printre care se numără HDMI, DVI și VGA. Deci, are atât porturi digitale cât și de tip analog.

Monitorul

Specificaţii tehnice

Monitorul e2752V e un model al anului 2012 care e la fel de performant pe cât arată bine. E bun la gaming, însă nu e un monitor special de jocuri. Calitatea imaginii e foarte bună pentru că ecranul are un timp de răspuns foarte mic de două milisecunde, rezoluția maximă suportată e de 1920 pe 1080 pixeli, iar transferul imaginii se poate face prin porturi digitale.
Dacă aveți PC-uri mai vechi atunci nu trebuie să vă faceți griji cu referire la faptul că nu meg cu acest monitor, deoarece merg și asta pentru că are atât port VGA cât și DVI.

Păreri pro şi contra

Din păcate nu are tuner TV, deci nu puteți să-l folosiți pe post de televizor, dar dacă aveți Internet atunci puteți urmări posturi TV de pe stream. 😉  Vine cu multe atuuri, iar cel mai important, după ecranul mare și clar, e faptul că dispune de toate porturile necesare conectării unui PC la el. Imaginea e foarte clară, iar filmele Blu-ray se vor putea vedea fără absolut nicio pierdere de detaliu.

Concluzie

Dacă te interesează un monitor bun atunci îți recomand acest model deoarece nu doar arată bine, ci și imaginea o afișează cât mai clar posibil. Despre cum se prezintă se poate vedea cu aproximație din preview-ul alăturat, însă trebuie știut că e vorba despre un clip la un model asemănător.

Te-ar mai putea interesa