AOC E2470SWHE, monitor LED Full HD de 23.6 inci

AOC E2470SWHE e un monitor LED interesant și spun asta datorită prețului și celor două porturi HDMI. După cum ați observat în acest buget monitoare cu intrare HDMI nu sunt chiar așa de multe, multe dintre ele au DVI. Bineînțeles portul VGA e standard și îl găsiți chiar și la acest monitor. Porturile HDMI sunt mai bune când vine vorba de conținut video sau de jocuri deoarece imaginea e mai bună (portul VGA limitează rezoluția la HD). Plus că majoritatea laptopurilor și playerelor au HDMI, dar e ok și dacă aveți o consolă pentru jocuri. Nu e cel mai performant monitor de pe piață dacă oferă cam ce e mai bun în acest buget.

E o alegere accesibilă dacă vă gândiți la concurență și dacă nu vi-l permiteți, există monitoare de 21 inci cu rezoluție similară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

De cele mai multe ori, diagonala monitorului poate fi concluzionată și din numele său. În acest caz e vorba de un ecran de 23.6 inci adică aproape de 24 de inci. Ecranele mari de peste 21 inci oferă și o rezoluție corespunzătoare – 1920 cu 1080 pixeli. E foarte bună având în vedere că nu există filme cu calitate mai mare. Acele monitoare cu ecran Retina sunt bune pentru cei ce editează ori proiectează și vor să o facă cât mai în detaliu. Dotările premium sau mai deosebite măresc prețul, dar poate nici nu le veți folosi.

De aceea acesta nu e dotat cu tuner TV sau boxe, dar și un monitor cu aceste dotări costă mult mai mult. Boxele externe sunt cele mai bune datorită calității. Pe partea de imagine are un contrast dinamic de 20 milioane la 1, luminozitate de 250 cd/mp, refresh bun, unghiuri largi de vizibilitate dar nu ca și la ecranele cu panou IPS. După cum am menționat mai sus, porturi sunt HDMI și VGA. Nu are caracteristici speciale și poate că nici nu căutați un monitor cu dotări suplimentare.

Plusuri: sunt porturile HDMI, prețul atractiv, poate fi montat pe perete, caracteristici de imagine bune și consumul redus.
Minusuri: nu prea are.

AOC E2470SWHE e unul dintre multele modele de la acest brand doar că nu toate oferă astfel de intrări video. Deasemenea, recomand monitoare cu ecrane mari dacă vă plac filmele ori jocurile. Un ecran generos oferă o experiență plăcută și consumul e la fel de mic ca și la unul de 21 inci. Consumul ține și de luminozitatea setată și de mai câteva setări.

Lasă un comentariu