AOC E2460SH, monitor 1ms

Dacă ești interesat de un monitor de calitate atunci îți recomand AOC E2460SH deoarece e un model de 24 inci cu rezoluție Full HD și cu un timp de răspuns de 1 milisecundă. Datorită acestor caracteristici putem spune că e foarte bun și la jocuri. Poate fi utilizat și într-un mediu business deoarece vine cu o multitudine de porturi și cu boxe.

Costul de achiziție e un lucru care-l vei aprecia la perifericul de față deoarece acest monitor are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un aparat care e conform standardelor CE, ISO etc.
Alături poți vedea cum arată… mai exact că e vorba despre un monitor cu aspect clasic Aoc.

Aparatul
Aparatul

Specificații de menționat la acest aparat sunt ecranul mare de 24 inci cu timp de răspuns de o milisecundă, rezoluția 1920×1080 pixeli și unghiul de vizibilitate 170/160 grade. Acest unghi e unul caracteristic monitoarelor cu panel TN.
Evident că ecranul e unul foarte mare, iar din această cauză o să te ajute foarte mult faptul că poate fi montat pe perete prin intermediul Vesa 100×100.
Datorită faptului că are tehnologie LED acest monitor are un consum mic de curent, mai exact 22W ca putere consumată.
Poți conecta perifericul de față la orice calculator (nou ori vechi) deoarece are atât port analog cât și de tip digital. Portul analog e VGA, iar digitale are două: DVI și HDMI.

Avantajele achiziționării unui astfel de model Aoc ar fi că poate fi utilizat pentru scopuri office, dar și multimedia. Imaginea afișată e una foarte bună, iar rapiditatea cu care aceasta e afișată e un alt atuu.
Singurul dezavantaj e că nu are panel IPS, dar atunci timpul de răspuns nu ar mai fi fost așa de mic. (Dacă nu știai laptopurile de gaming de la Asus au toate panouri TN.)

Deci, dacă te pasionează jocurile atunci un monitor precum acesta ar putea să te ajute deoarece e un monitor ieftin cu timp de răspuns mic.
Nu are tuner TV, dar lipsa acestei facilități nu-i un minus întrucât acest aparat poate fi utilizat la vizionarea posturilor TV de pe stream.

Te-ar mai putea interesa