AOC E2460SDA, monitor LED Full HD de 24 inci

AOC E2460SDA face parte dintr-o serie accesibilă dar și acceptabilă pentru utilizatorii multimedia. Se poate observa doar după design că e vorba de un model cu design classic adică fără prea multe suprafețe lucioase, suport cu formă clasică ori cu ramă mică (margini înguste). L-aș achiziționa pe acesta chiar dacă nu are HDMI deoarece există multe plăci video cu DVI, iar calitatea video e aceeași. Sunt unele gadgeturi care oferă doar ieșire HDMI, dar cred că majoritatea dintre voi căutați un monitor pentru desktopul vostru ori pentru un viitor desktop care încă nu l-ați ales. Având în vedere că e de 24 de inci, aș opta pentru un desktop multimedia ori unul office care oferă posibilități de upgrade pe viitor.

Comparativ cu concurența, e o alegere bună în special datorită prețului și fiabilitatea poate fi un alt punct forte. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Perifericul
Perifericul

Diagonala de 24 inci e perfectă pentru cei care nu vor un ecran banal pentru a viziona un filme ori pentru jocuri. Bineînțeles, poate fi perfect și pentru utilizatorii office deoarece are o imagine detaliată și setările de imagine pot fi diverse. Ecranul LED e soluția perfectă și cam toate monitoarele mai noi oferă o astfel de tehnologie de iluminare. Celelalte caracteristici de imagine sunt: timp de răspuns de 5 ms, aspect lat, contrast dinamic 20 milioane la 1, luminozitate de 250 cd/mp, rată de refresh bună și unghiuri de vizibilitate 170 și 160 grade.

Bineînțeles, în acest buget nu veți găsi un monitor cu tuner TV, dotare care poate poate transforma un monitor într-un televizor. Kitul de montare necesar e unul VESA 100 și cu el puteți economisi spațiu pe birou. Porturile acestui monitor sunt VGA și DVI, însă doar prin DVI calitatea video e mai bună (pentru conținut peste HD). Are o greutate reduse pentru dimensiunile sale 4.64 kg iar conumul maxim e de 24 W (când alegeți o luminozitate mai mare).

Plusuri: prețul e destul de atractiv, diagonala generoasă + ecran 1080p, are intrare DVI, poate fi pus pe perete, caracteristicile de image sunt ok și fiabilitate.
Minusuri: nu are HDMI.

AOC E2460SDA a fost introdus nu demult motiv pentru care nu există prea multe prezentări cu acesta, dar designul e același cam la toate modele care se află într-un buget similar. Dacă nu vă permite alt model și vă doriți HDMI, există cabluri adaptoare care pot ajuta și care sunt accesibile.

Te-ar mai putea interesa