AOC e2450Swhk

Monitorul LED AOC e2450Swhk e un model de 24 inci destul de accesibil și performant. Chiar dacă nu e așa de subțire ca modelele altor producători, are toate cele trei intrări video și caracteristici decente. Spun asta pentru că are un contrast dinamic excelent care rezultă într-o claritate superioară a imaginilor, are boxe integrate și poate fi pus pe perete. Boxele sale nu sunt grozave deoarece sunt integrate dar pentru utilizare office și filme sunt decente. Oricum, în acest buget nu sunt multe modele de 24 inci, iar după cum știți acest producător oferă cele mai ieftine modele de pe piață. e2450Swhk are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Monitorul

Specificații tehnice

E evident că AOC e2450Swhk are un ecran de 23.6 de inci, însă din codul său nu reies caracteristicile sale, cum ar fi: timpul de răspuns – 2ms, contrastul de 20 milioane la 1, luminozitatea de 250 cd/mp, unghiuri de vizibilitate bune etc. Deci poate fi folosit fără probleme pentru jocuri deoarece are toate caracteristicile necesare iar pentru vizionarea de filme, e suficient de mare. Oferă și dotările speciale care poate vă vor fi de folos: montare VESA de tip 75 cu 75 mm și boxe integrate. Bineînțeles necesită un suport pentru montare, iar boxele vă pot scuti de niște bani cheltuiți în caz că nu vreți un sistem audi 2.1 sau 5.1.

Am precizat în primul paragraf că are toate cele trei intrări video, ei bine, mă refeream la DVI, VGA și HDMI. Cu acestea puteți să conectați orice dispozitiv la acest monitor. Consumul de energie e destul de mic și e normal să fie așa – 19W (deoarece e un LED). Caracteristicile tehnice sunt foarte bune și nu văd de ce nu l-ați alege pe acesta.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un consum redus, claritatea ridicată, vine cu cele mai uzuale intrări video, preț atractiv și poate fi pus pe perete.

Minusuri: nu are un design prea elegant.

Concluzie

Acest AOC e2450Swhk e un monitor LED accesibil pentru o astfel de diagonală și care e cea mai bună recomandare. Singurul motiv pentru care nu l-ați alege pe acesta ar fi designul, dar nu cred că are importanță cum arată ci performanțele sale. Având în vedere că are o diagonală mare, va ocupa destul de mult spațiu pe birou, un suport e recomandabil. Pentru a vă face o idee, v-am pus clipul de mai jos:

Te-ar mai putea interesa