AOC E2370SH, monitor LED de 23 inci

AOC E2370SH e un monitor care nu doar arată bine, ci are și niște performanțe excelente datorită rezoluției Full HD și a timpului de răspund de doar două milisecunde. Chiar dacă panoul e unul TN acest aparat are unghiuri de vizibilitate foarte bune de 170/160 grade. Astfel, acest monitor e numai bun pentru sarcini multimedia cum ar fi vizionatul de filme.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta nu e deloc mare deoarece vine cu un consum foarte mic de curent, conectori multiple (de tip analog cât și digital) și cu o greutate mică. Dacă vreți să vedeți cum arată atunci vă recomand să vă uitați mai jos la imagine.

Perifericul
Perifericul

Pe partea de specificații acest aparat se descurcă foarte bine deoarece are un ecran măricel de 23 inci care are o rezoluție Full HD care e numai bună la vizionat filme Blu-ray. Formatul imaginii e 16 pe 9, lucru care e foarte bine deoarece toate filmele sunt realizate așa încât să respecte acest format. Datorită greutății mici acest monitor poate fi montat ușor, iar ecranul chiar dacă e unul mare nu consumă deloc mult curent.

Lucrurile pozitive ar fi aspectul clasic AOC, prețul deloc mare, garanția bună, disponibilitatea a multor porturi, consumul mic de curent și unghiurile bune de vizibilitate. Nu era rău dacă avea panel IPS, dar acest lucru ar fi crescut considerabil prețul perifericului.

Deci, dacă te interesează un monitor care să fie bun chiar și la jocuri atunci un model precum acesta ar fi recomandarea mea. Alte modele mai ieftine de la acest brand au unghiuri de vizibilitate slabe, dar nu e cazul acetui model care e aproape perfect la acest aspect. Conectorii VGA, HDMI și DVI vă vor fi de mare folos deoarece așa o să puteți conecta orice tip de calculator la el. Recomandarea mea ar fi să vă folosiți de porturi digitale (adică de DVI și HDMI), dar și VGA-ul e foarte bun. (Porturile digitale sunt mai bune deoarece calculatoarele comunică digital, iar folosind un astfel de port calculatorul nu va mai transforma imaginea în analog cum e în cazul în care folosiți port VGA)

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu