AOC e2370Sd, monitor LED 23 inci

AOC e2370Sd e un monitor formidabil datorită prețului și a performanțelor vizuale incredibile. Vă asigură că la puțin peste 500 lei nu o să mai găsiți monitoare cu unghiuri de vizibilitate 170/160 grade cum e acesta.
Aș recomanda un monitor LED AOC de 23 inci cuiva interesat de un model multimedia la bani puțini, iar referitor la marca AOC nu avem ce să-i reproșăm deoarece e una cu vechime. Opinia mea e că datorită ecranului mare e bun la filme, iar dacă nu o să stați la o distanță prea mare față de el atunci acestea se vor vedea foarte bine.

După cum ziceam, nu costă deloc mult având un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, la acest cost beneficiem de un dispozitiv care are conectori de tip analog, dar și digital. Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată vă recomand să vă uitați la poza alăturată.

Perifericul
Perifericul

Pe partea de caracteristici acest monitor are un ecran de 23 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, formatul iamginii 16 pe 9 și unghiuri de vizibilitate incredibil de bune. Având port VGA, dar și DVI o să puteți conecta PC-uri noi și vechi la el. Laptopurile se pot conecta utilizând portul VGA și același lucru e valabil pentru PC-uri… în general.
Posibilitatea de a-l monta pe perete e prezentă, fiind vorba despre Vesa 100×100. Deci, dacă nu aveți prea mult loc pe birou atunci o să-l puteți pune pe perete pentru a elibera din spațiu.

Lucrurile care eu le consider ca fiind atuuri sunt aspectul plăcut, brandul de încredere, garanția de 3 ani, imaginea de calitate și certificările (ne demonstrează că achiziționăm un produs de calitate superioară).
Nu era rău dacă avea port HDMI, dar DVI e la fel de bun în condițiile în cre nu are boxe.

De final trebuie spus că acest model e unul dintre cele mai bune monitoare pe care le-am prezentat. Are un consum minim de curent și vă asigur că nu o să găsiți ceva similar la alte branduri. Iar, prin „ceva similar” mă refer la monitoare cu ecran de 23 inci, cu rezoluție 1080p și unghiuri foarte bune de vizibilitate.

Te-ar mai putea interesa