AOC e2352phz

Monitorul LED AOC e2352phz e unul dintre cele mai accesibile modele cu tehnologie 3D, însă nu se poate compara cu cele cu 120Hz care sunt cele mai recomandate pentru gaming. Însă dacă vă doriți acea tehnologie 3D doar pentru filme, e suficient de bun. Refreshul ecranului are un rol destul de important – oferă imagini mai clare în mod 3D. Devine insesizabil dacă vă uitați la filme de la o distanță mai mare (în special dacă nu vizionați filme 720p/1080p), însă dacă veți ta în fața sa e bine ca monitorul să vină cu 120Hz (pentru a eliminate imaginile blurate care pot să apară atunci când imaginile se mișcă rapid). Ochelarii 3D sunt incluși și sunt de două feluri: clip-on și normali. Un astfel de model numit e2352phz are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Imagine 3D
Imagine 3D
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Display-ul LED e unul generos având o diagonală de 23 inci și o rezoluție FullHD. La un așa ecran e normal ca restul specificațiilor să fie foarte bune: timp de răspuns 5 ms, luminozitate de 250 cd/mp și unghiuri de 170/60 de grade. Chiar și contrastul e pe măsură deoarece e vorba de unul de 20 de milioane la 1. Facilitățile oferite de acest model sunt boxele incorporate și montarea de tip VESA. Deci poate fi instalat pe un perete pentru economisire de spațiu pe birou, dar aveți nevoie de un kit de instalare corespunzător (75 cu 75 mm).

Ca și porturi are DVI, VGA și chiar și HDMI. Deci vine cu cele mai uzuale intrări video și deci puteți să-l conectați la ce doriți (PC, player sau consolă). Are un consum maxim de numai 40W și e un model de tip Plug and Play (nu necesită drivere). Pot spune că e o alegere bună însă nu ideală pentru cine are pretenții la mai multă claritate în mod 3D.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un model 3D ieftin, ochelari incluși, diagonală generoasă, HDMI, boxe integrate, poate fi pus pe perete și contrast dinamic mare.

Minusuri: are doar 60 Hz (120 Hz era ideal).

Concluzie

Acest AOC e2352phz e o recomandare pentru cei ce vor un monitor mai deosebit și care poate fi folosit și ca unul normal adică cu imagine 2D. Pentru a vă face o idee, am pus un clip cu despachetarea sa dar în care se poate observa și cât de bine arată:

Te-ar mai putea interesa