AOC E2350SDA

Monitorul LED AOC E2350SDA e unul de 23 de inci, cu rezoluție Full HD, DVI, boxe integrate și securitate Kensignton. Raportul caracteristici tehnice/preț scoate în evidență faptul că e vorba de un monitor accesibil și deci ar trebui să-l luați în considerare dacă vă gândiți să achiziționați unul în perioada următoare. Se adresează tât celor pasionați de jocuri cât și celor pasionați de filme în special că vine cu toate caracteristicile necesare pentru a beneficia de o imagine excepțională. Puteți opta și pentru alte modele dar eu îl recomand pe acesta în acest buget și nu veți găsi unul de 24 inci în același buget. E2350SDA are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Conținutul
Monitorul

Specificaţii tehnice

Are o diagonală de 23 inci care e însoțită de o rezoluție Full HD care e ideală pentru cei ce vor mai mult de la un monitor. Desemenea are un timp de răpuns bun care vă poate fi de folos în special în jocuri – 5 ms. Ecranul prezintă caracteristici precum: contrast dinamic de 20 milioane la 1, luminozitate de 250 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 170/160 grade, rate de refresh foarte bune și iluminare de tip LED. Aceste caracteristici îmbunătățesc calitatea imaginii în special claritatea ei.

Ca și facilități AOC E2350SDA prezintă: boxe integrate, montare VESA de tip 75 cu 75 cm dar nu și Tuner TV. Deci e un monitor simplu care nu poate fi și televizor, dar la un așa preț nu putem avea pretenții. Pe partea de conectivitate are DVI dar și VGA. Deci puteți să-l conectați atât la un desktop nou cât și la unul mai vechi, dar pentru o calitate mai bună a imaginii, vă recomand DVI-ul. După cum bine știți LED-urile au și un consum foarte redus de energie – 31 W. E foarte ușor în comparație cu un LCD clasic – 4.7 kilograme.

Ca și caracteristici speciale are: securitate Kensington, modul Eco, DCB, i-Menu, Off Timer, Screen+ și DCB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: pentru diagonala sa e un model accesibil, claritatea imaginii e foarte bună datorită contrastului său, e fiabil și are DVI.

Minusuri: nimic.

Concluzie

AOC E2350SDA e un monitor LED foarte reușit chiar dacă e unul foarte elegant. Cu acesta nu mai sunteți nevoiți să achiziționați un sistem audio, dar vă recomand unul în special dacă vă plac jocurile, filmele și muzica. Boxele integrate sunt ideale doar pentru cei care îl folosesc cu un desktop de tip Office.

Te-ar mai putea interesa