AOC E2343Fi

Un monitor foarte bun e acest AOC E2343Fi care nu costă prea mult chiar dacă are un ecran de 23 de inci (ca E2350SDA) și multe porturi utile cum ar fi HDMI-ul. Nici consumul de curent nu e prea mare deoarece consumă doar 34 de W. După acest consum vă puteți face o părere că e vorba despre un consum ecologi și de aceea poate fi considerat ca fiind un monitor premium eco. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și raportul dintre preț și calitate e foarte bun.

Poze

E2343Fi e un model nou care are un timp de răspuns mic de două milisecunde și asta o să vă ajute destul de mult la jocuri, dar trebuie să țineți cont de faptul că nu e chiar un monitor de gaming, ci mai mult unul de filme. Nu se prea vede din poze, dar are și boxe integrate care scot un sunet destul de decent.

Din față
Butoane

Specificaţii tehnice

AOC E2343Fi are un ecran de 23 de inci cu LED-uri, iar rezoluția sa e una de 1920 pe 1080 pixeli. Astfel, filmele se vor vedea foarte bine, chiar și cele Blu-ray. Dacă aveți un laptop atunci o să puteți vedea filme și de pe el conectându-l la perifericul de față prin HDMI sau VGA, dar depinde ce fel de HDMI are acel laptop. În ciuda faptului că e mare, greutatea sa e de 4 kilograme, deci nu e deloc greu.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu multe certificări care ne demonstrează că a fost testat, că are un consum mic de curent și că nu ne va strica ochii; vine cu boxe, dar nu știu cât de util vă va fi acest lucru; garanția standard e de 3 ani și poate fi mărită la maxim 5 ani 🙂 ; arată bine și filmele se vor vedea mai mult decât bine datorită rezoluției mari.
Contra: poate că are un preț cam mare.

Concluzie

Acesta e un monitor premium și acest lucru îl putem deduce din aspectul său de top, dar și din caracteristicile sale tehnice. Din clipul de alături vă puteți face o oarecare părere despre cum arată deoarece e un preview foarte reușit care prezintă aparatul în detaliu. Iar, dacă sunteți o persoană mai ecologistă de felul dvs. atunci cred că ar fi un monitor care să vă convină.

Te-ar mai putea interesa