AOC e2251Fwu, monitor LED second display

AOC e2251Fwu e o alegere bună pentru desktopul ori laptopul vostru deoarece se conectează și alimentează prin USB. E un monitor LED cu funcție second display, deci dacă aveți deja un ecran pentru a lucra cu diverse programe pe el dar spațiul de lucru nu e suficient, monitorul anterior menționat ar fi perfect. Bineînțeles consumul e redus, iar dacă îl veți conecta la laptop, autonomia oferită de laptop va fi mult mai mică. Deci e mai mult pentru cei ce vor să lucreze pe două monitoare la un birou și caută ceva ieftin și bun. Nu sunt multe astfel de monitoare pe piață de aceea alternativele sunt puține.

Are caracteristici tehnice bune pentru cât costă și de aceea e o recomandare bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Din poza de sus se poate observa că e subțire și chiar dacă nu se poate monta pe perete, puteți să-l folosiți fără stand (precum o ramă foto digitală mai mare). Ecranul măsoară 21.5 inci deci rezoluția putea fi decât 1080p. Restul caracteristicilor sunt la fel de bune: unghiuri largi de vizibilitate, contrast dinamic generos, timp de răspuns 5 ms etc. Nu are nevoie de prea multe dotări speciale ori de caracteristici tehnice foarte bune deoarece nu dorește a fi un monitor de tip multimedia, ci unul pentru uz office.

Nu e dotat cu tuner TV, boxe incorporate și nu suportă kituri de montare pentru perete. Ca și conectori are doar portul USB și nu are nici o intrare video. Nu vă recomand să-l luați ca și monitor principal deoarece nu a fost conceput pentru asta, ci se poate folosi numai ca second screen. Are o greutate de numai 2.65 Kg care e foarte bună pentru un așa monitor, iar conumul maxim de energie e undeva la 10 W.

Plusuri: rezoluția ridicată a ecranului, este ieftin, consum mic e energie, subțire, arată bine din față și ecranul cu protecție mată.
Minusuri: era fain dacă putea fi montat pe perete (ideal pentru cei care lucrează pe un laptop).

AOC e2251Fwu are o luminozitate cam scăzută dar nici nu e nevoie de una prea mare deoarece ar influența consumul de energie. Ca la oricare alt monitor obișnuit, consumul e maxim atunci când luminozitatea e setată la un nivel superior. Jos am pus un clip cu acest model pentru a vedea cam cum arată.

Te-ar mai putea interesa