AOC e2250Swnk

AOC e2250Swnk este un model nou de monitor care vine ca oa alternativă la e2450Swdak și are același design. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, iar principalele facilități oferite sunt rezoluția optimă de 1920 pe 1080 pixeli, diagonala de 21,5 inci (circa 55 centimetri), consumul mic de curent de 21W și posibilitatea montării sale pe un suport.

Poze

Se poate vedea că acest monitor de 21,5 inci e unul negru și asta cred că-l va face numai bun pe post monitor business pentru o firmă mai mică. Diagonala este un intermediară deoarece nu este nici prea mică și nici prea mare. Dacă va fi achiziționat pentru uz casnic atunci o să poată fi utilizat cu succes pentru vizionarea filmelor deoarece diagonala e bună, iar rezoluția extraordinară pentru filmele Bly ray.

AOC e2250Swda 2
Monitorul

Specificaţii tehnice

e2250Swnk e un periferic foarte bun pentru o mulțime de tipuri de sarcini și chiar pentru jocuri. De la început trebuie menționat că nu este monitorul ideal pentru jocuri, dar este bun și pentru așa ceva. Un lucru care mă surprinde plăcut este consumul mic de curent care-l face numai bun pentru o persoană care e „verde” și care e interesată de un consum cât mai mic de curent așa încât să plătească cât mai puțin lunar.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; costă puțin; poate fi utilizat cu succes la vizionarea filmelor Blu-ray, dar nu știu dacă are rost să vizionați filme la calitate maximă deoarece dacă vă uitați la ele de la o distanță apreciabilă atunci nu o să se prea vadă diferența dintre HD și FullHD; greutatea sa este mică ceea ce îl va face extrem de ușor de pus pe un suport; faptul că este certificat de TUV și alte organisme cunoscute e numai de bine deoarece asta ne arată că vom achiziționa un produs testat.
Contra: vine doar cu port analog, dar asta nu e neaparat un lucru rău deoarece așa o să funcționeze pe orice tip de PC.

Concluzie

Dacă vrei să treci de la CRT la LED, ori de la LCD la LED atunci cred că acest model ar fi unul foarte bun pentru tine deoarece nu costă deloc mult și este performant în afișarea imaginii. Despre cum arată și câteva facilități ale sale le poți vedea din clipul de alături despre care eu zic că este un excelent preview.

Te-ar mai putea interesa