AOC E2250SWDNK, monitor LED de 21.5 inci

AOC E2250SWDNK e un monitor reușit deoarece în acel preț oferă caracteristici tehnice bune și fiabilitate. Puteți să-l conectați chiar și la un desktop performant deoarece are intrare DVI. Toate modelele de la acest brand sunt reușite și nu puteți compara un model ca și cel de jos cu unul de 24 de inci. Modelele mai mari aduc după sine și dotări mai multe sau mai bune. Chiar dacă acesta nu are HDMI, există monitoare ceva mai scumpe cu acele intrări. Dacă nu obișnuiți să vă jucați ori să vizionați filme FullHD, portul VGA poate fi la fel de util. În funcție de așteptările voastre și bugetul alocat, puteți face o alegere bună.

Acest brand oferă diverse monitoare pentru diferiți utilizatori și mulți nu regretă alegerea făcută. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Display-ul de 21.5 inci e perfect pentru cei care vor un plus de spațiu de lucru, deoarece acesta vine cu imagine de 1920 cu 1080 pixeli. Cu alte cuvinte, ecran e FullHD și puteți încerca dacă doriți filme la această calitate. Vă recomand să-l folosiți de la distanță mică/medie deoarece nu are unghiuri prea mari de vizibilitate. Pentru utilizatorii simpli (navigare web, aplicații), acest minus nu va fi așa de evident.

Pe partea de caracteristici tehnice are: un timp de răspuns de 5 ms, iluminare de 200 cd/mp, rată de refresh bună, montare VESA 75 mm și altele. Contrastul dinamic joacă și el un rol important, deoarece sporește claritatea imaginii. Ca și facilități are doar montarea VESA pentru care e nevoie de un kit. Nu are multe intrări video dar are cele mai uzuale: VGA și DVI.

Plusuri: are DVI, preț atractiv, timp de răspuns bun, ecran detaliat, consum mic și e fiabil.
Minusuri: unghiurile de vizibilitate nu sunt prea mari..

AOC E2250SWDNK poate fi conectat cam la orice deoarece portul VGA e standard, doar la unele veți găsi doar HDMI (console). Puteți opta pentru un monitor mai bun, adică mai scump dacă vă doriți HDMI și unghiuri de vizibilitate mai mari. Cele cu IPS sunt excelente dar și cele cu panouri similare (care oferă cam aceleași avantaje).

Te-ar mai putea interesa