AOC E2250SWDAK, monitor wide de 21.5 inci

Dacă te-ai gândit să faci trecerea de la CRT la LED atunci ți-aș recomanda modelul AOC E2250SWDAK. Acesta e unul cu o diagonală de 21,5 inci, iar rezoluția sa e de 1920×1080 pixeli. Aceste două caracteristici te vor ajuta foarte mult să poți viziona filme Blu-ray. Iar, ceva destul de interesant e că are unghiuri de vizibilitate 170/160 pixeli… niște unghiuri foarte bune.

Nici nu pot spune că ar costa prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu port analog, dar și digital.
Alături am pus niște poze pentru a vedea cum arată acest aparat și poți vedea că aspectul e unul caracteristic Aoc.

Aparatul
Aparatul

Niște caracteristici interesante ar fi disponibilitate portului VGA, DVI, a unui unghi de vizibilitate foarte bun și că are un consum de curent foarte mic. Chiar dacă nu e prea mare trebuie știut că-l poți monta pe un perete deoarece are suport Vesa.
Nu vine cu tuner TV, dar are boxe integrate. Aceste boxe sunt foarte utile deoarece astfel o să ai mai mult spațiu liber pe birou.

Lucruri care-mi plac la acest model sunt aspectul, că are un cost de achiziție mic și că are o fiabilitate ridicată. Normal că e un model testat și care corespunde multiplelor standarde, printre care și CE.
Din păcate nu e un monitor perfect deoarece nu are HDMI și nici panoul nu e unul IPS (acest fel de panou ar fi garantat niște unghiuri de vizibilitate mai bune).

În concluzie, acest model e unul care nu doar arată bine, ci o să te ajute să te bucuri de niște imagini și culori foarte realiste. La această diagonală nu o să întâlnești prea multe modele care au rezoluție Full HD.
Probabil că unora nu le vor fi utile boxele integrate, dar utilitatea se va vedea atunci când nu ai prea mult loc la dispoziție ori când ai nevoie de un monitor pentru angajați.
Dacă vreți aparatul pentru acasă atunci o să îl puteți folosi pentru filme deoarece ecranul e wide, adică numai bun pentru filmele din ziua de azi.

Te-ar mai putea interesa