AOC e2250Swda

Acest monitor LED AOC e2250Swda e unul Full HD dotat cu boxe, intrare DVI și montare VESA. Un astfel de model se adresează pasionaților de filme, jocuri dar și utilizare office. Nu vine cu suprafețe lucioase și se poate observa că ecranul e tratat anti-glare, pentru ca lumina să nu se reflecte. În general, îmi plac gadgeturi cu suprafețe mate deoarece nu atrag praful și nici nu se zgârie însă în cazul televizoarelor și monitoarelor, acele suprafețele lucioase le oferă un plus de eleganță în special dacă sunt și modele subțiri. Dacă doriți un model generos atunci e2795Vh de 27 de inci e recomandarea mea. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Conținutul
Monitorul

Specificaţii tehnice

Rezoluția ecranului de 21.5 inci e oarecum standard pentru această dimensiune și oferă o densitate a pixelilor destul de bună. E vorba de un LED cu timp de răspuns de 5 ms, luminozitate de 250 cd/mp, contrast de 20 milioane la 1, unghiuri bune de vizibilitate și rata de refresh decentă. Aceste caracteristici tehnice sunt foarte importante în special că îmbunătățesc calitatea imaginii atunci când vă jucați, navigați pe web sau vizionați un film alături de prieteni.

Spre deosebire de alte modele în acest buget, acest e2250Swda e dotat cu difuzoare și poate fi montat pe perete având un sistem de montare 75 pe 75 mm. Această dotare vă ajută să economisi spațiu și deci puteți pune mai multe pe birou (o imprimantă, scaner etc.) Chiar dacă are DVI și VGA, în pachetul său veți primi doar cablu pentru intrarea VGA. Cablul DVI sau mai bine zis portul DVI se adresează celor care vor calitate 1080p deoarece portul VGA nu oferă o calitate mai bună decât HD ready. Având în vedere că AOC e2250Swda e un LED, consumul său poate să ajungă la circa 23 W și e foarte ușor -3.2 kilograme.

În pachetul său veți găsi: cablul de alimentare, CD cu instrucțiuni, cablu audio 3.5 mm și cablu VGA.

Păreri pro şi contra

Pro: e accesibil, are DVI, poate fi montat pe un perete, are boxe integrate și contrastul e excepțional.
Contra: lipsa cablului DVI.

Concluzie

Chiar dacă AOC e2250Swda nu are un design atât de elegant cât a unui Samsung, LG sau Philips, e o soluție accesibilă pentru orice gamer și în special dacă doriți două sau trei astfel de modele. Calitatea video oferită e foarte bună în special dacă vă plac și serialele TV sau filmele.

Te-ar mai putea interesa