AOC e2243Fw2

AOC e2243Fw2 este un nou monitor de la Aoc și principalele facilități oferite sunt timpul de răspuns de două milisecunde; rezoluția nativă de 1920 pe 1080 pixeli, cele două porturi HDMI și consumul mic de curent de 29W. Monitorul cu aceste facilități la pachet are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu este unul exagerat deoarece poate fi montat și pe perete.

Poze

e2243Fw2 este un monitor alb cu negru și se aseamănă foarte mult cu restul monitoarelor de la AOC. Diagonala e una de 21,5 inci și asta îl plasează în categoria monitoarelor cu diagonală medie. După cum se poate observa e vorba despre un monitor lat, adică Wide, care va fi numai bun pentru vizionarea filmelor Blu-ray.

Din față
Din spate

Specificaţii tehnice

Vine cu tehnologia LED pe partea de ecran și asta înseamnă că are un consum mic de curent. Ecranul are undeva la 54,6 centimetri la diagonală și asta îl face un monitor numai bun la jocuri și filme. O să ajute destul de mult și rezoluția Full HD, iar timpul de răspuns de două milisecunde o să fie util la afișarea mai rapidă a imaginilor.

Păreri pro şi contra

Pro: poate fi montat pe un suport; prețul nu e mare; e performant pe partea de afișare a imaginii; poate fi utilizat alături de PC-uri noi sau vechi pentru că are atât porturi digitale cât și de tip analog; consumul de curent nu e deloc mare deoarece e de maxim 30W; corespunde multor standarde printre care CE și Energy Star, iar asta înseamnă că a fost testat pentru a corespunde cerințelor din Europa și că e optimizat așa încât să aibă un consum cât mia mic de curent.
Contra: nu are tuner TV și boxe integrate.

Concluzie

Brandul AOC e unul cu tradiție, fiind cunoscut în special pentru monitoarele sale de foarte bună calitate. Nu se poate spune că ar fi mai bune ca cele de la Samsung, dar nici mai rele, și se evidențiază prin aspectul special. Spun asta deoarece monitoarele Samsung sau LG sunt negre. Din despachetarea de mai jos vă puteți face mai bine o părere despre cum arată și ce poate.

Un comentariu la „AOC e2243Fw2”

  1. Am si eu unul foarte asemanator si nu pot spune decat de bine despre el. Preturile nu sunt deloc mari si isi merita din plin banii. Despre design la fel nu am decat de bine de spus. Recomand.

Lasă un comentariu