AOC E2070SWN, monitor LED 19.5

În ziua de azi e greu să găsești un monitor care să arate bine, să fie ieftin și care să fie performant. Modelul AOC E2070SWN îndeplinește aceste 3 criterii, iar dacă vrei să faci trecerea de la CRT la LED atunci acest model ar fi recomandarea mea. Nu are rezoluție Full HD, dar la această diagonală de 19,5 inci nici nu are rost așa ceva.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani noi primim un aparat care arată superb. Poate fi utilizat pentru multiple scopuri, însă eu îl recomand pe post de monitor office. Iar, în cazul în care dorești să vezi cum arată atunci acest lucru poate fi văzut de alături. Puteți observa că are un aspect clasic Aoc… dacă pot spune așa.

Monitorul
Monitorul

Pe partea de caracteristici se poate lăuda cu ecranul de 19,5 inci, cu rezoluția 1600×900 pixeli și cu consumul nu prea mare de curent – 18W. O să poată fi destul de ușor de instalat deoarece are un ecran mediu ca mărime, iar greutatea e una mică de 2,3 kilograme. Are Vesa 100×100 lucru care înseamnă că o să îl puteți monta pe perete în cazul în care vă incomodează în vreun fel.
Datorită portului VGA o să puteți conecta orice tip de calculator, inclusiv laptop, la el. Acest port e unul analog și o să vă ajute în principal la transferul imaginii.

Lucrurile care eu la apreciez sunt brandul, garanția de 3 ani, imaginea clară care e afișată și costul relativ mic. Din păcate există și câteva lucruri care nu-mi plac, cel mai important ar fi că are niște unghiuri de vizibilitate destul de mici 90/60. Nu are nici boxe ori tuner TV, dar aceste două lucruri nu sunt așa de importante.

Dacă treceți peste acest minus atunci nu aveți de ce să nu alegeți acest model. Nu doar arată superb, ci o să vă încânte cu culorile foarte vii. În cazul în care sunteți interesat de mai multe detalii legate de acest model atunci eu vă recomand clipul de alături deoarece e un excelent preview a ceea ce poate.

Te-ar mai putea interesa