AOC E2066SN, monitor HD+

Aoc E2066SN e un monitor cu un aspect mai special deoarece arată precum un televizor. Ecranul e unul de 20 inci, iar rezoluția e una HD+ de 1600×900 pixeli. E un model numai bun pentru cineva în căutarea unui model office deoarece unghiurile de vizibilitate sunt decente, același lucru putând fi spus și despre rezoluție.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un aparat care se descurcă foarte bine în afișarea imaginilor datorită rezoluției și timpului de răspuns.

Moniorul
Moniorul

Pe partea de caracteristici acest periferic are un ecran de 20 inci cu rezoluție HD+, format al imaginii 16 pe 9 și un consum foarte mic de curent. Din păcate are doar port VGA, însă asta nu e o problemă deoarece majoritatea calculatoarelor pot fi conectate prin acest tip de port, inclusiv laptopuri.
Fiind un periferic cu certificări multiple beneficiem de un monitor cu care e certificat testat și retestat.

Lucrurile bune la el ar fi ecranul mărice, fiabilitatea ridicată, aspectul de nota 10 și faptul că vine de la un brand cu istoric în domeniul monitoarelor. Nu ar fi fost rău dacă ar fi avut unghiuri de vizibilitate mai bune și dacă rezoluția era Full HD.
Lipsa unui port digital nu e o problemă deoarece portul VGA e unul bun, iar dacă vreți un port digital atunci puteți opta pentru un adaptor sau ceva de genul… dar nu cred că e necesar acest lucru.

În rest, pot spune desăre acest model că e unul care arată bine și se comportă și mai bine atunci când vine vorba despre afișatul imaginii. Nu trebuie să vă faceți prea mari griji cu referire la consumul de curent electric deoarece monitorul de față consumă foarte puțin, adică undeva la 17W. Nici greutatea nu e prea mare fiind de sub 3 kilograme ceea ce îl face ușor de așezat acolo unde doriți.
Cum ziceam și la început, eu recomand ca acest monitor să fie utilizat mai mult pentru sarcini office, deoarece unghiurile de vizibilitate de 90/65 grade nu sunt ideale pentru filme.

Te-ar mai putea interesa