AOC E2050SWDA, monitor 19 inci

Un monitor precum acest AOC E2050SWDA ar fi soluția perfectă pentru cineva în căutarea unui model LED de 19,5 inci care să vină ca o alternativă la un CRT ori un LCD mai mic. Ecranul are rezoluție 1600×900 pixeli, iar din această cauză nu o să ai probleme în a viziona filme HD la calitate maximă. E destul de bun în condițiile în care vine cu unghiuri de vizibilitate 170/160 grade.
Detaliile tehnice sunt foarte bune pentru 90% dintre cei care folosesc un calculator deoarece nici nu ai nevoie de mai mult.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar are porturi utile, ci (ce e mai important) vine cu niște performanțe vizuale extrem de bune… pentru un monitor de 19 inci.

Aparatul
Aparatul

Specificațiile tehnice sunt foarte bune deoarece acest model e unul cu rezoluție HD+ în condițiile în care diagonala ecranului e de 19, 5 inci. Timpul de răspuns e unul decent de 5 milisecunde, iar rata de refresh e ok. Iar, dacă te pasionează filmele atunci trebuie știut că acesta e perfect pentru așa ceva datorită unghiurilor de vizibilitate (nu are rost să le mai amintesc deoarece le-am amintit mai sus).

Lucruri pozitive la acest model ar fi aspectul, prețul deloc mare și consumul foarte mic de curent (are 18,5 W care te vor ajuta să ai niște facturi mai mici la final de lună).
Nu era rău dacă rezoluția era 1920×1080 pixeli, dar nu prea are sens la un model cu ecran mediu… să zicem.

De final pot spune că acest model e perfect pentru tine dacă vrei să faci trecerea de la CRT la un model care are ecran LED… ori dacă vrei să treci de la un LCD de 15 la unul mai mare. Nu vei întâmpina probleme dacă o să vrei să-l conectezi la un PC vechi deoarece vine cu port VGA, dar și DVI. VGA-ul fiind un port analog, iar DVI-ul fiind unul digital. Portul VGA te va ajuta să conectezi chiar și un laptop la acest periferic.

Te-ar mai putea interesa