AOC D2769VH, monitor elegant și performant

Monitorul AOC D2769VH e unul de tip LED care are dimensiuni generoase și acestea se datorează ecranului mai mare – 27 inci. Combinația de culori negru cu argintiu e destul de plăcută. Există serii destul de apropiate ca și design, dotări și specificații. Totuși, e bine să alegeți cea mai nouă generație de monitoare. Aceste monitoare pot fi folosite pentru orice deoarece au o intrare video bună, o imagine clară și un aspect plăcut. Dacă vă place cum arată, ce oferă și vreți ceva fiabil, nu văd de ce nu l-ați alege exact pe acesta.

Alternative sunt modelele care au o imagine similară sau apropiată ca și dimensiuni. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Perifericul
Perifericul

Trebuie menționat că acele caracteristici de imagine sunt decente pentru acest buget și ele pot să difere în funcție de model sau preț. Un monitor de 27 inci oferă o imagine 1080p, iar cele Ultra HD sau 4K sunt rare dar și scumpe. Anul viitor, vom vedea mai multe monitoare 4K chiar și la dimensiuni reduse. Tehnologiile se ieftinesc cu trecerea timpului, iar la ora actuală, acest monitor mi se pare foarte bun. Contrastul dinamic e de 5 milioane la 1, aspect 16 pe 9, unghiuri de vizibilitate 178 grade, iluminare de 250 cd/mp etc.

Ca și porturi are un VGA și 2 HDMI-uri, iar prin HDMI calitatea video e cea mai bună. Puteți conecta o consolă, un laptop sau chiar și un media player. Le puteți ține toate conectate la acesta deoarece are mai multe porturi. Consumul de 35 W e cel maxim și ceva mai redus dacă nu vă place să alegeți o luminozitate ridicată. Dacă nu vă place ce oferă acest monitor, nu aveți decât să optați pentru o altfel de serie ori un model diferit.

Plusuri: porturi HDMI, contrast dinamic mare, unghiuri de vizibilitate mari, design elegant etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Doar din designul său, se poate observa că AOC D2769VH e o alegere bună și elegantă. În general, monitoarele mai elegante sunt și mai performante. Jos am pus un clip cu acest monitor și poate fi ideal pentru cei care vor un monitor mai deosebit. Se adresează oricui, dar nu toți beneficiază de un buget generos.

Te-ar mai putea interesa