AOC d2367Ph, monitor IPS 3D de 23 inci

AOC d2367Ph e unul dintre cele mai interesante monitoare LED în acest buget deoarece are panou IPS, tehnologie 3D, rezoluție 1080p, destule intrări HDMI și diagonală de 23 inci. Deci destul de multe, însă are un refresh cam mic pentru tehnologia 3D. În general astfel de monitoare necesită 120 Hz sau mai mult, dar dacă nu aveți pretenții un astfel de monitor vă poate fi de folos când vă jucați ori vizionați filme. Poate fi folosit și pentru aplicațiile zilnice. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Se poate observa că are un design foarte reușit și poate fi confundat ușor cu alte modele de la acest producător. Însă diagonala de 23 de inci iasă în evidență și după cum bine știți, monitoarele mai mari sunt mai puține.

Din față
Din față

Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Display-ul său e unul LED dar panoul e IPS, astfel imaginea e clară iar unghiurile de vizibilitate pe măsură – 178 grade. Pot spune că aceasta e cea mai bună combinație indiferent ce tip de utilizator sunteți. Alte caracteristici care nu le-am menționat și sunt destul de importante: timp de răspuns de 6 ms, unghiuri de 178 grade, aspect lat, rezoluție 1080p, contrast dinamic de 50 milioane la 1 etc. Toate monitoarele cu diagonală peste 21.5 inci au o rezoluție așa de mare, iar cele de 18.5 inci au rezoluție HD.

Chiar dacă nu are tuner TV, are boxe integrate care vor fi de folos ori de câte ori nu vă doriți bass ori sunet puternic. Ca și porturi prezintă: VGA și 2 HDMIuri. E ușor de mutat datorită greutății reduse și a formei sale subțiri.Consumul maxim se situează undeva la 25 W care e normal pentru un IPS. Oferă chiar și caracteristici speciale ca: I-Menu, Screen+ și Tilt. Dar probabil, le și știți de la alte modele similare acestuia.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț atractiv pentru ce oferă, multe porturi (puteți conecta mai multe la el), design elegant, unghiuri excelente, tehnologie 3D și contrast dinamic foarte bun.

Minusuri: rată de refresh mică.

Concluzie

Acest AOC d2367Ph e unul dintre multele modele de la acest producător care au astfel de design și care oferă un astfel de panou. Nu e cel mai grozav model 3D datorită ratei de refresh care ar trebui să fie de cel puțin 120 Hz. Jos am pus o prezentare a unui model similar pentru a vă face o idee:

2 comentarii la „AOC d2367Ph, monitor IPS 3D de 23 inci”

  1. Ambele sunt foarte bune deoarece au panou IPS. Modelul AOC e destinat celora care vor să vadă filme 3D, iar cel Philips e pentru utilizare normală. Cred că modelul Philips ar fi bun, dacă nu vă interesează filmele 3D.

Lasă un comentariu