AOC d2357ph, monitor LED

Nu sunt prea multe monitoare 3D de la AOC pe piață, dar acest AOC d2357ph e un foarte bun monitor 3D pasiv deoarece beneficiază de un panel 3D polarizat, rezoluție Full HD nativă, două porturi HDMI input, conversie 2D în 3D și un timp de răspuns de două milisecunde. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar boxele sunt o facilitate pe care acest aparat o are. Dacă te interesează ceva mai ieftin atunci ar trebui să te orientezi înspre e2352phz, dar nu arată la fel de bine precum d2357ph.

Poze

Din imaginile de alături vă puteți face o părere despre cum se prezintă monitorul. Se poate vedea că e un monitor cu mult stil, iar din a doua imagine se pot vedea porturile care sunt localizate în spate. În dreapta are două HDMI-uri, iar în stânga (cel cu albastru) e VGA-ul.

Din față
Din față
Porturile
Porturile

Specificaţii tehnice

Monitorul AOC d2357ph e unul foarte bun deoarece are un ecran măricel de 23 inci cu rezoluție 1920 pe 1080 pixeli. De parcă claritatea imaginii nu ar fi suficientă, cei de la AOC au pus și 3D în el așa încât filmele să fie cât mai realiste. Nu trebuie să-ți faci probleme dacă ai doar filme 2D deoarece perifericul de față poate face conversia din 2D în 3D.
Ca o facilitate mai deosebită e prezența boxelor și a portului pentru căști. Mie nu îmi sunt utile aceste facilități, însă dacă nu ai prea mult loc pe birou atunci trebuie să te mulțumești cu difuzoarele incorporate.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la pachet cu accesorii cum ar fi ochelarii 3D (conținutul pachetului depinde și de unde îl luați); e destul de ieftin pentru un monitor 3D; arată bine; e subțire; corespunde unor numeroase standarde de calitate; consumă puțin curent; are porturi digitale și de tip analog.
Contra: dimensiunea ecranului nu e prea mare.

Concluzie

Pentru cei pasionați de nou acest monitor ar fi o recomandare din partea mea deoarece vine cu porturi digitale și suport 3D. Deci, imaginea e de cea mai bună calitate, iar monitorul arată foarte bine după cum se poate vedea și din preview-ul de alături.

Lasă un comentariu