AOC A2072PWH/BK, monitor cu Android și touch

AOC A2072PWH/BK e un monitor deosebit de aceea e și mai scump decât alte modele de 19.5 inci. Mai precis are tehnologie touch și sistem de operare Android. Deci poate fi folosit ca și un monitor ori tabletă, oricum nu e un monitor foarte scump. Are un design interesant, adică arată precum o ramă foto digitală mai mare iar în spate are un stand corespunzător. Deci poate fi o alegere bună dar mă așteptam la o rezoluție mai mare, deoarece acesta are doar una HD+. Acesta nu prea are concurență, poate doar un desktop All-in-One deoarece acesta e un monitor special.

Dacă aveți deja o tabletă cu Android, vă recomand un monitor de 27 de inci în acest buget și nu veți regreta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Diagonala sa e una de 19.5 inci care aduce după sine o rezoluție 900p. Timpul de răspuns e de 2 ms care e de apreciat. Puteți viziona un film fără a mai porni desktopul ori chiar să vă jucați. Tabletele pot fi folosite chiar și pentru mai multe lucruri.

Pe partea de intrări video are atât VGA cât și HDMI. Deci nu e vorba de o ieșire HDMI și cu acel conector puteți să-l conectați la aproape orice media player, laptop sau desktop.

Cât despre configurație: are un procesor Dual Core de 1.5 GHz, 1 GB RAM, 8 GB stocare. Dotările necesare unei tablete sunt prezente: USBuri, difuzoare de 2 W, WiFi și webcam. Spre deosebire de alte tablete aceasta e foarte mare și poate fi pusă pe perete cu un kit de montare.

Alte caracteristici ale sale sunt: Tilt, mod eco, eSaver, i-Menu, slot securizare Kesington, Screen+ etc. Consumul de energie e redus, iar 24 W reprezintă consumul maxim când alegeți o luminozitate mai mare.

Plusuri: unghiuri de vizibilitate bune, Android, ecran touch, difuzoare incorporate, HDMI, USBuri, timp de răspuns excelent etc.
Minusuri: nu are rezoluție 1080p.

AOC A2072PWH/BK nu e un gadget care îl puteți lua oriunde dar poate fi un All-in-One bun pentru acasă și care poate fi util dacă nu aveți un desktop foarte bun. Puteți conecta periferice având în vedere că are USBuri.

Te-ar mai putea interesa