AOC 719VAPLUS

Monitorul LCD AOC 719VAPLUS e unul cu format 5 pe 4 adică are un ecran aproape pătrat. Acesta se adresează celor care nu le plac modele late dar și pentru companii deoarece monitorul au o construcție bună/solidă. Aspectul mai pătrățos al ecranului e ideal pentru utilizare office dar și pentru navigare web. Pentru uz casnic, un LED e mai recomandat iar pentru filme vă recomand cele late. Are o diagonală de 17 inci deci are și o rezoluție destul de mare. Caracteristicile sale tehnice le voi enumera mai jos. Având în vedere prețul, sunt multe modele care le putem considera alternative la acesta. Acest 719VAPLUS are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Ecranul său LCD are o diagonală de 17 inci cu caracteristici destul de bune: timp de răspuns de 5 ms, rezoluție 1280 cu 1024 pixeli, luminozitate de 300 cd/mp și contrast dinamic de 30.000 la 1. Nu prea am ce comenta cu astfel de caracteristici în special că nu se adresează utilizatorilor multimedia. Unghiurile de vizibilitate joacă și ele un rol important și sunt de 160 grade pe verticală și orizontală.

Facilitățile oferite sunt boxele integrate și posibilitatea montării sale pe perete. Astfel nu mai e nevoie de boxe exterioare, deoarece cele incorporate sunt destule de bune. Pentru montare aveți nevoie de un kit de instalare pentru montare de tip 100 cu 100 cm. Porturile video ale acestui model sunt cel DVI și VGA. E normal că vine și cu DVI având în vedere rezoluția, iar cel VGA e și el bun în special dacă nu veți viziona filme HD sau FullHD. Alte caracteristici ale acestui model sunt: puterea de 25 W și blocare Kensington. Are doar 3.8 kilograme și deci e ușor de mutat sau montat pe perete.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are port DVI dar și cel VGA e la fel de bun, poate fi montat pe perete cu un kit corespunzător (care nu e inclus), consum mic de energie pentru un LCD, boxe integrate și design robust.

Minusuri: nu ai ce să-i reproșez având în vedere destinația sa.

Concluzie

Acest AOC 719VAPLUS e un model clasic și astfel de modele sunt destul de rar întâlnite, iar producătorii care mai fabrică astfel de LCD-uri îi puteți număra pe degete. Prețul mi se destul de bun având în vedere construcția sa și fiabilitatea oferită (de aceea are și 3 ani garanție).

Te-ar mai putea interesa