amXea E37, păreri robot aspirare cu putere 1800Pa

Aspirarea e o sarcină casnică pe care o putem automatiza prin intermediul unui robot, însă multe modele costă destul de mult. Cei de la amXea vin în ajutorul nostru cu aspiratoare excelente dpdv al raportului preț/dotări. Spre exemplu modelul amXea E37 e unu perfect pentru persoanele cu un buget sub 1000 lei.

Acest aspirator are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim o variantă de mijloc de la brandul amXea. Mai exact acest model se situează între modelele amXea E50 și amXea E35.

amXea E37

Păreri pro și contra

Modelul amXea E37 este unul care e și mop, dar rezervorul de apă și laveta trebuie cumpărate separat. Acesta este singurul dezavantaj oarecum major, iar dacă vreți să știți unde găsiți aceste accesorii atunci trebuie știu că aici.

În privința avantajelor trebuie să scriu că acest mode vine cu mai multe lucruri avantajoase, iar cele mai importante ar fi următoarele

  • Controlul poate fi realizat prin multiple metode (telecomandă, telefon, vocal)
  • E subțire, înălțimea sa fiind de 7,4 centimetri.
  • Bateria are o capacitate mare, fiind vorba despre 2500 mAh. De asemenea aceasta e fabricată din materiale moderne (li-ion)
  • Va fi mereu în siguranță deoarece are senzori (anti-cădere și anti-coliziune).
  • Poate fi utilizat pe mai multe tipuri de suprafețe, rezultatele fiind unele foarte bune.
  • Aerul eliberat e unul curat deoarece are două filtre (primar și HEPA).

Ca o concluzie, acest model e unul suficient pentru cineva interesat în delegarea aspiratului. Având un cost corect se pot achiziționa mai multe modele așa încât să aveți câte unul pentru fiecare nivel.
Se poate vedea că prețul e mult inferior modelelor de la producător consacrați, acest lucru fiind datorat faptului că aparatul e unul cu dotări de mijloc. Dar, poate fi utilizat și la spălare (ca mop) dacă îi cumpărați accesoriile necesare.

Te-ar mai putea interesa