amXea E30, păreri aspirator robot cu navigație giroscopică

amXea E30 e un aspirator tip robot pentru cei interesați în a avea mai mult timp liber. Vine de la brandul românesc amXea și modelul de față poate fi considerat ca fiind o variantă de mijloc.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care este alternativă la amXea E50. Comparativ cu modelul E50 care are navigație cu laser, cel de față are navigație giroscopică.
Din poza de alături se poate vedea că acest model are un design minim și că e disponibil pe negru.

Păreri pro și contra

Modelul E30 e unul dintre cele mai vândute aspiratoare robot de la amXea, având în momentul de față undeva la peste 200 de recenzii.
Comparativ cu alte modele, acesta e unul care se prezintă foarte bine pe partea de curățare deoarece și spală, adică e mop. Restul avantajelor acestui aparat sunt după cum urmează:

  • Recipientul pentru praf are o capacitate normală de 600 ml. De asemenea are recipient pentru apă (300 ml).
  • Filtrarea e una dublă cu filtru Hepa și primar.
  • Are multipli senzori pentru propria protecție. E vorba despre senzori anti-cădere și anti-coliziune.
  • Puterea de aspirare e una bună de maxim 1800 Pa. Puterea aparatului e una de 28 W.
  • Bateria e una Li-ion care ține maxim 90 minute deoarece are capacitate 2500 mAh.

Sunt și unele lucruri mai puțin bune, adică faptul că suportul e unul către minim. Producătorul nu e prea cunoscut și nici nu are site.
De asemenea trebuie ținut cont de faptul că acest model e unul de mijloc.

Per ansamblu, dacă vă doriți un aparat cu care să aspire rapid în locul dvs atunci acest model e recomandarea mea. Dar, trebuie ținut cont de faptul că primești ceea ce plătești.
Deoarece nu am scris mare lucru despre control, trebuie să scriu că acesta se poate realiza prin telecomandă, de pe telefon sau vocal.

Te-ar mai putea interesa