AMD FX X6 6350, procesor X6

Dacă te interesează un procesor pentru un PC de gaming atunci acest AMD FX X6 6350 ar fi o soluție excelentă, care vine ca o alternativă la AMD FX 4350 X4. Se recomandă prin cele 6 nuclee, memoria de 14 mega a cache-ului și frecvența de aproape 4 giga. Nici prețul nu trebuie neglijat deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar un lucru important de menționat e că acum vine la promoție deoarece se dă cadou o memorie Kingston 4GB, DDR3, 1333MHz, lucru care nu trebuie neglijat.
Nu trebuie omis nici faptul că e un model AM3+, deci o să vă trebuiască o placă de bază cu socket AM3+ cum e MSI 760GM-P21.

Aspect

Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum arată, adică faptul că are un aspect caracteristic procesoarelor AMD.

AMD FX 8320
Procesorul

Caracteristici tehnice

Modelul AMD FX 6350 X6 e unul cu 6 core, un total de cache de 14 mega și o frecvență de 3.9GHz. Din păcate nu are cip grafic integrat, dar dacă o să-l luați pentru un sistem multimedia/gaming atunci nici nu are rost. Pentru a funcționa la capacitate maximă aveți nevoie de minim 4 giga RAM (noroc că e promoția cu RAMii cadou) și o placă video bună.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; garanția e de 3 ani, iar dacă acest lucru nu vi se pare prea tare atunci trebuie știut că în trecut (acum 1-2 ani) garanția la procesoarele AMD era de doar 1 an; performanțele sunt medii, oarecum similare unui i5 din generațiile anterioare.
Contra: lipsa cipului grafic care era bun și el la ceva… decât nimic.

Concluzie

Dacă ești fan AMD atunci modelul de față ar fi unul adresat ție care te va ajuta să-ți faci cu succes sarcinile de zi cu zi din fața calculatorului. Montarea sa nu e un proces complicat, dar dacă nu ați mai făcut așa ceva atunci ar fi recomandat să citiți instrucțiunile sau să apelați la cineva care se pricepe… nu de alta, dar să nu stricați cipul din prima zi.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „AMD FX X6 6350, procesor X6”

Lasă un comentariu