Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

AMD FX 4170

Un procesor foarte bun e acest AMD FX 4170 și e recomandat de cele patru nuclee cu care vine, dar și de frecvența de 4200 Mhz care e una extremă. Din păcate nu are un cip grafic integrat și astfel vă lasă să alegeți ce placă video vreți. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi și nu e deloc mult pentru un Quad Core. Vine ca o alternativă la procesoarele i3 și nu prea poate fi considerat ca fiind un competitor pentru modelele i5 sau i7, dar trebuie recunoscut că e mult mai ieftin decât acestea.

Poze

Se poate vedea că AMD FX-4170 are un aspect destul de clasic, adică arată ca toate procesoarele AMD și nu ne prea putem da seama despre mare lucru de pe cutie. Pentru a vedea mai bine cum arată vă recomand clipul de la final care e un preview destul de clar al acestui procesor.

Cutia

Cipul

Specificaţii tehnice

Fiind un microcip nu prea ai ce să spui despre el, dar trebuie neaparat spus că are o frecvență de peste 4 giga și 4 nuclee reale. Nu trebuie neglijat nici faptul că are un cache destul de mare de 12 mega. Vine la cutie, adică box, iar în cutie e prezent și un cooler așa încât să puteți folosi procesorul din prima.

Păreri pro şi contra

Pro: se descurcă de minune în jocuri și aplicații costisitoare; e unul dintre cele mai ieftine procesoare quad; garanția e de 3 ani ceea ce îi ridică considerabil fiabilitatea (din păcate, deoarece e o componentă, garanția nu poate fi mărită la mai mult); vine cu un cooler destul de bun care se descurcă de minune la păstrarea unei temperaturi optime.
Contra: din păcate nu are GPU deoarece nu e APU.

Concluzie

Alături e un clip cu acest FX 4170 și se poate vedea că procesorul FX4170 de la AMD e unul care arată normal și că se se descurcă de minune în sarcini. Spun că se descurcă bine deoarece având patru core e unul dintre cele mai bune procesoare de pe piață fără “dar” și “poate”. Dacă aveți o placă de bază mai veche atunci trebuie știut că procesorul poate fi montat doar pa socket AM3+ care e cel mai nou soclu de procesor de la AMD.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu