Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

AMD Athlon II X4 651 Quad Core

Pentru configurarea unui sistem de tip gaming ai nevoie de un procesor puternic cum e acest procesor AMD Athlon II X4 651 Quad Core. Există și o alternativă mai ieftină, adică un Athlon II X4 641, dar nu-i așa de puternic, iar diferența de preț nu e prea mare. Modelul de față vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi și pe acești bani primești chiar și cooler deoarece e un procesor box sau la box.

Poze

AMD Athlon 2 X4 651 e un model de procesor care e foarte puternic și pentru a vă da seama despre acest lucru vă invit să urmăriți imaginea de alături care e oarecum comparabilă cu cea a modelului X4 641. Acest model e cu performanțe superioare altor modele similare de la Intel, dar asta și poate datorită faptului că e un model din 2012, iar acele Intel-uri sunt mai vechi.

Benchmark

Specificaţii tehnice

X4 651 e un procesor cu patru nuclee care poate fi montat doar pe adică o placă de bază FM1, iar dacă nu pre cunoști sau nu știi ce model să-ți achiziționezi atunci Gigabyte A55M-S2V ar fi o soluție. Normal că suportă atât sisteme de operare pe 32 de biți cât și pe 64, iar pentru a beneficia de performanțe maxime în jocuri vă recomand un sistem de operare pe 64 de bit.

Păreri pro şi contra

Pro: poate fi montat pe noul soclu FM1; prețul nu e deloc mare; vine cu o garanție de 3 ani; e ideal pentru gaming, dar pentru asta aveți nevoie și de o placă video capabilă cum ar fi o Radeon HD 6770 ori ceva mai „tare”; performanța e peste medie deoarece are 4 nuclee; vine cu cooler care o să țină microcipul la rece chiar dacă o să vă jucați mult.
Contra: nimic, nu știu dacă lipsa unui cip grafic integrat în procesor ar trebui să fie considerat ca fiind un minus deoarece nu se compară cu o placă video dedicată.

Concluzie

Normal că există procesoare mai puternice cum ar fi un Phenom II X6, dar eu cred că acesta e foarte bun și dacă nu vreți să vă jucați jocuri la calitate Full HD atunci cred că acesta ar fi bun pentru un sistem de gaming normal. Pentru a vă face o oarecare impresie despre procesor vă recomand clipul de alături care e la un model similar – Athlon 2 X4 641.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu