Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

AMD Athlon II X3 455 Triple Core

Pentru un sistem de tip gaming ai nevoie de un procesor foarte bun cum e acest AMD Athlon II X3 455 Triple Core care-i puțin mai slab decât Athlon II X4 651 despre care am scris de curând. Nu vine cu GPU, dar cele 3 nuclee te vor ajuta să joci fluent orice joc sau să rulezi orice program care consumă mai multe resurse. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi și pe acești bani primești și nu primești cooler ca la orice procesor boxed.

Poze

Alături e o imagine cu un top și se poate vedea că acest procesor se descurcă foarte bine în comparație cu alte modele de procesoare, iar prețul e cu mult mai mic față de acelea. Prețul mic e datorat și faptului că are doar un an de garanție față de 3 cât au toate modelele de la Intel.

Benchmark

Specificaţii tehnice

Acest Athlon 2 X3 vine cu trei nuclee și are o frecvență de 3,3 giga. Eu zic că e pe jumătate la fel de performant ca Phenom II X6 și asta se poate vedea în numărul de nuclee, dar și prețul care e tot pe juma’. Din păcate nu are GPU integrat ca și modelele APU (A6 X3 3500, de exemplu). Se poate monta doar pe socket AM3 (Asrock N68-GS3 UCC e o placă de bază bună).

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; fiabilitatea sa e bună în ciuda faptului că are o garanție de doar un an; plăcile de bază cu socket AM3 nu costă deloc mult; puterea termică nu e exagerată și de aceea nu se va încălzi prea tare.
Contra: nu are grafică integrată cum au alte modele de la AMD. Nu vine nici cu ventilator și asta pentru ca această componentă să fie cât mai ieftină.

Concluzie

Dacă te interesează un procesor care să fie ieftin și bun la jocuri atunci acest Athlon 2 e unul foarte bun. Nu vine cu cooler, iar pentru a vă face o părere despre cum arată vă invit să urmăriți clipul de alături. Din acest clip nu vă puteți face o opinie despre performanțe și un benchmark se poate vedea din poza de mai sus, dar nu ar trebui să vă luați neaparat după un benchmark atunci când luați un procesor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu