Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

AMD A6 X4 3670K

Acest procesor AMD A6 X4 3670K de 2700MHz face parte din noua serie de procesoare Llano adică care au plăci video integrate în ele. Acest A6-3670K se adresează desktopurilor ca și modelul A8 X4 3870K. Spre deosebire de anterioarele, aceste două modele pot fi overclock-ate pentru a obține mai multe performanțe la același preț. Eu îl consider ca o variantă îmbunătățită a lui A6-3650. Dacă doriți un desktop pentru jocuri însă nu aveți pretenții mari, atunci configurație cu AMD e cea mai bună. Performanțele în jocuri pot să crească odată ce veți introduce și o placă video din seria 6000 sau 7000. Spun asta deoarece plăcile video pot lucra împreună (Dual Graphics). Îl recomand pe acesta deoarece vine și cu socket FMI iar plăcile de bază sunt destul de performante și accesibile. A6 3670K nu e foarte scump dar nici foarte ieftin, însă își merită toți banii. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Cutia

Procesorul

Specificații tehnice

Puteți juca destule jocuri chiar și fără o placă video dedicată dar eu vă recomand o placă video dedicată. În denumirea sa se poate observa că e un model Quad Core (cu patru nuclee) și că are cooler inclus (BOX). După ce veți face overclocking-ul, procesorul A6-3670K își va mări considerabil frecvența și va trece cu mult de 2.7GHz ca și la modelul A8. Vine cu tehnologie de fabricație 32 nm astfel că puteți folosi orice sistem de operare (32 su 64 de biți). Puterea termică e de 100W (în condiții normale) și are un cache de 4 MB. Placa video integrată e cunoscutul model Radeon HD 6530D, iar pentru a vedea performanțele ei, v-am postat un clip cu Battlefield 3:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cu acest A6-3670K veți face o alegere ieftină în special dacă vă plac jocurile, are placă video integrată (ideal dacă doriți o configurație multimedia – doar filme), preț acceptabil, constituie o alternativă mai performantă la un Core i3 (în același buget).

Minusuri: placa video tot nu se poate compara cu una dedicată.

Concluzie

Pot spune că AMD a lansat o serie de procesoare foarte utile și performante pentru gameri ocazionali sau pentru cei pasionați de filme (adică pentru cei care nu doresc o placă video dedicată în configurație). Acest A6 X4 3670K e un model care-l recomand fără dar și poate iar dacă nu v-ați convins, vă invit să vizionați mica prezentarea de mai jos:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu