≡ Meniu

AMD A6 X3 3500

Un microcip capabil e acest procesor AMD A6 X3 3500 care nu costă deloc mult și vine chiar și cu cip grafic AMD Radeon HD 6530D deoarece e un APU. La pachet o să primiți și un cooler pentru acest procesor care are un preţ bun Vezi prețul special de azi . Înainte de a-l cumpăra trebuie neaparat să știți că se poate monta doar pe socket FM1, iar o placă de bază bună ar fi Gigabyte A55M-S2V.

Poze

Din poza de alături se poate vedea că topul arată foarte bine și e în favoarea acestui procesor. Nu e la fel de performant ca un Phenom II X6 1045T, dar și costă pe jumătate. Cel mai mare plus al acestui procesor e faptul că are 3 nuclee, dar și că are un GPU integrat, chiar dacă nu are memorie dedicată.

Benchmark

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

Acest A6 X3 3500 vine cu cip grafic AMD Radeon HD 6530D care e destul de bun la jocuri și asta se va putea vedea din preview-ul de alături. După cum ziceam anterior, se poate monta doar pe plăci de bază FM1, dar trebuie subliniat că nu sunt deloc scumpe și vin cu numeroase facilități. Frecvența e de puțin peste 2 giga și e bunicică, iar eu cred că nu ar trebui să ne preocupe prea mult acest aspect deoarece nucleele sunt mai importante, adică numărul de nuclee.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu mai mult de două nuclee și asta înseamnă un plus de performanță; cipul grafic e destul de bun la jocuri; e un CPU destul de bun pentru realizarea unui sistem de tip gaming; fiabilitatea e excelentă deoarece are o garanție de 3 ani pe când alte modele au doar un an; coolerul e unul capabil chiar dacă lumea are o părere proastă despre coolerele incluse în pachet.
Contra: putea avea patru nuclee și o frecvență ceva mai mare.

Concluzie

Dacă vrei să-ți faci un PC de gaming ori unul de tip office atunci îți recomand această componentă deoarece e foarte bună. Poate face față chiar și procesoarelor de la Intel și știm cu toții că modelele de la Intel sunt mai scumpe. Despre montarea sa într-un PC trebuie spus că nu e deloc complicată deoarece se potrivește pe FM1, iar dacă nu aveți o placă de bază FM1 atunci trebuie știut că una costă undeva la 200-300 lei, iar Gigabyte A55M-S2V ar fi un model bun.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu