Kindle Wi-Fi 6

Dacă vă doriți un reader excepțional atunci acest ebook reader Kindle Wi-Fi 6 E Ink ar fi unul dintre cele mai bune deoarece Kindle are o istorie și autonomia produsului e foarte bună. Prin istorie mă refer la faptul că acesta nu e primul model de Kindle, ci este o variantă mult îmbunătățită a celor precedente. Nu e versiunea 6 deoarece numărul 6 din codul produsului vine de la dimensiunea ecranului – 6 inci. Bănuiesc să vreți ca un reader să țină foarte mult și trebuie să știți că acesta poate ține până la o lună dacă îl folosiți timp de 30 de minute zilnic cu rețeaua dezactivată. Prețul acestei cărți sau acestui cititor de cărți e unul mai mare decât la produse similare, dar nu cu mult. Astfel modelul de față are un pret bun Vezi prețul special de azi » și trebuie să știți că alegând un Kindle faceți cea mai bună alegere.

Poze

Așa arată

Specificaţii tehnice

Amazon Kindle Wi-Fi 6 are un ecran de 6 inch pe care puteți citi cărți electronice în multiple formate (de la txt, pdf până la html), dar puteți viziona și poze. Acest ecran e unul de tip e-ink și probabil că lui i se datorează autonomia foarte mare a gadgetului – până la o lună cu wi-fi-ul dezactivat. Rezoluția nu e HD dar e optimă pentru citit fiind de 800 pe 600 puncte.

Gadgetul de față are și memorie internă liberă de 1,25 giga din 2. Conform celor de la Amazon s-ar părea că încap 1400 cărți pe memorie. Dacă memoria nu e suficientă atunci există posibilitatea și de a memora și pe cloud storage (servere de pe Internet). Are o multitudine de conectori printre care cel USB și foarte interesant la acest model e faptul că are un ecran o greutate de sub 200 grame… exact 170 grame. Bateria ținând foarte mult și având o greutate foarte mică putem spune despre acest reader că e unul dintre cele mai portabile care le găsim pe piață în momentul de față.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e mic, e de „firmă”, bateria ține mult, arată bine și e foarte ușoară ca greutate și de folosit.
Contra: ecranul nu e color, dar astfel fiind gri re o autonomie mare. Un alt minus ar fi lipsa modului 3G.

Concluzie

Este cel mai bun reader de pe piață și dacă avea 3G era și bine, dar bănuiesc că avea un preț cu cel puțin 200 lei în plus. Alături aveți și un preview la acest gadget și puteți vedea ce conține pachetul.

Te-ar mai putea interesa