Allview X1 Soul Mini, telefon quad core

M-am gândit să zic câteva părere legate de Allview X1 Soul Mini deoarece am văzut că e un telefon destul de popular care a apărut chiar și în baza de date gsmarena. În momentul de față poate fi achiziționat de la toate magazinele importante, inclusiv emag la prețuri foarte bune.
Dacă m-ați întreba cui i se adresează atunci răspunsul meu ar fi că telefonul acesta e pentru o persoană care vrea un smartphone de top însă la un preț ceva mai rezonabil.

Acest telefon inteligent vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Prețul e unul mai mult decât corect deoarece vine cu un OS stabil (Android versiunea 4.2), procesor quad core și 1GB memorie RAM.
Din imaginea de alături se poate vedea că arată foarte bine, în imagine fiind prezentat modelul negru (black), dar există ș un model pe alb (white).

Telefonul pe black
Telefonul pe black

Vine cu un cip MediaTek MT6589T care are CPU quad core A7 și GPU PowerVR SGX544. Deci, toate jocurile și aplicațiile din Android market vor zbura. Mai mult, memoria RAM e 1GB, iar cea de stocare e 16GB. Legat de stocare trebuie spus că doar 12GB sunt utilizabili, restul fiind utilizați de sistemul de operare și de aplicațiile preinstalate. Dacă vreți mai mult spațiu atunci puteți utiliza un card Micro SD ori un serviciul de genul Google Drive.

Lucrurile care trebuie apreciate la acest gadget sunt ecranu superb (4.5 inci, panel IPS și rezoluție HD), performanța și extensibilitatea. Să nu uităm nici de preț care e unul cu adevărat bun. Cu acest telefon o să poți face aproape același lucru care îl faci și cu un S4 ori S5, doar că o să dai mai puțini bani.
Ca minusuri aș menționa că nu e dual SIM și că nu are o versiune mai nouă de Android.

Deci, dacă vrei un telefon modern care să aibă un preț de sub 1000 lei atunci acesta ar fi o variantă excelentă. Pozele vor ieși foarte bine grație senzorului de 8MP și a blitzului integrat (care va fi util în cazul fotografierii cu lumină redusă).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Allview X1 Soul Mini, telefon quad core”

  1. Il detin de la inceputul anului si l-am luat pentru ca arata ca Iphone. Duap ce l-am cumparat am vazut ca nu pot baga doua cartele in el. Cam asta ar fi singurul minus.
    Jocurile merg ff bine, iar radio pe stream se aude clar. Recomand.

Comentariile sunt închise.