Allview Wi7, tabletă Quad Core cu Windows 8.1

Tableta Allview Wi7 e una cu Windows versiune 8.1 și nu cred că veți găsi una la un așa preț. Majoritatea tabletelor cu Windows sunt de cel puțin 2-3 ori mai scumpe. Acesta e mai ieftină deoarece e oferită de un brand românesc. Chiar dacă e ieftin, performațele sunt apropiate de cele ale unei tablete mai scumpe. Deci, uneori veți plăti suplimentar doar brandul. Bineînțeles, tabletele de la producători foarte cunoscuți sunt mai fiabile și oferă baterii mai mari.

Alternative sunt tabletele cu Android, dar parcă interfața acestui gadget e ceva mai simplă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Quad Core Z3735G e oferit de Intel și are ca și placă video pe Intel HD Graphics. Poate că palca video nu e prea bună pentru gaming dar nu cred că ați alege această tabletă doar pentru jocuri. Un astfel de sistem de operare oferă o interfață plăcută și simplă, un magazin online de aplicații și suport de fișiere similar cu cel de pe desktop/laptop (că doar e tot Windows).

Are un ecran TN LCD de 7 inci cu imagine 600p, deci nu e HD. Acesta poate fi un motiv pentru care tableta e accesibilă. E bine să fie cel puțin HD pentru ca să nu mai măriți când citiți. Memoria RAM e de 1GB și e de tip DDR3, iar multitasking-ul e decent. Spațiul de stocare e de 16GB dar ca și la alte tablete, spațiul utilizabil e ceva mai mic. Dotările tabletei sunt următoarele: cameră web, slot pentru card, cameră foto principală, bluetooth și WiFi. Bateria sa e mică dar nici putea fi prea mare deoarece greutatea era alta (până la urma se dorește a fi un gadget portabil).

Plusuri: versiunea Windows 8.1, spațiu de stocare decent, procesor decent și design elegant.
Minusuri: autonomie mică.

Allview Wi7 e un gadget destul de reușit și care oferă o funcționalitate ridicată datorită părții software. Are dotări destul de bune și care sunt prezenta mai la orice tabletă. Unele oferă chiar și port HDMI, însă dacă tableta are o baterie mică, nu mi se pare prea util acel port. dacă chiar vreți să vizionați filme de pe internet, mai bine alegeți un desktop sau un laptop. Mai există varianta cu media player extern, dacă vă place să aveți un suport media decent, sonorizare superioară și poate și funcții smart.

Te-ar mai putea interesa