Allview Viva Q8 Super Slim, tabletă cu IPS și KitKat

Allview Viva Q8 Super Slim e varianta mai nouă care nu aduce multe îmbunătățiri și care o avantajează. Jos am pus o poză cu aceasta și nu diferă cu nimic de varianta Q8 la capitolul design. Aspectul ecranului e 4 pe 3 de aceea are și acea rezoluție. Interfața e plăcută iar pachetul de icoane sau animațiile pot fi schimbate cu ajutorul unui launcher. În Google Play veți găsi destul de multe aplicații utile în cazul în care nu vă plac cele preinstalate. Această tablete e disponibilă și în versiuni cu spațiu intern mai mic sau pe o culoare diferită (alb). Indiferent de opțiune, consider că veți face o alegere corectă.

Cu o astfel de tabletă veți economisi bani pentru un alt gadget sau pentru o viitoare achiziție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul său de 1GHz nu prea pare performant, dar e unul cu patru nuclee și placă video PowerVR SGX544 MP2. Acea placă video nu e cu mult mai bună decât Mali 400. Pe partea de imagine are tehnologie IPS, rezoluție 768p, diagonală de 7.9 și tehnologie multi-touch. Spre deosebire de un laptop sau PC, această tabletă poate fi folosită mai ușor deoarece tehnologia touch și sistemul Android o avantajează.

Pe partea de memorie RAM are o plăcuță 1GB care e suficientă. Pentru tabletele mari, nevoie de mai mut deoarece veți avea mai mult conținut pe ecran. Are 16 GB iar memoria utilizabilă e mai mică ca în cazul oricărei tablete. Are difuzoare stereo, slot pentru card, cameră de 5 MP, HDMI, baterie de 4000 mAh, USB de tip micro etc. Autonomia de lucru e una decentă și scade când încercați aplicații sau jocuri (care solicită mai mult configurația).

Plusuri: are port HDMI, Android 4.4, arată bine, e performantă, capac din aluminiu, e ieftină și altele.
Minusuri: nu sunt.

Producătorii mai cunoscuți nu oferă soluții prea ieftine și dacă sunt, nu au ultimul Android. Allview Viva Q8 Super Slim e o tabletă foarte reușită din multe puncte de vedere. Nu are nevoie de o autonomie foarte mare cât timp nu o veți folosi mai mult de 3 ore de o dată (e bine să mai luați și o pauză).

Te-ar mai putea interesa