Allview Viva i8, tabletă de 7.9″

Allview Viva i8 este o tabletă cu design destul de cunoscut și spun asta pentru că sunt multe tablete care arată cam ca și aceasta. Inițial, iPad Mini a avut acel design iar acum sunt mulți producători care se inspiră din el. Revenind la tabletă, pot spune că e una de tip mid-range datorită specificațiilor. Îmi plac tabletele de la acest brand deoarece raportul performanță/preț e bun. Îmi place varianta pe alb deoarece designul iasă ușor în evidență. Cu siguranță există și o variantă pe negru, dar prețul e același.

O puteți folosi aproape pentru orice datorită dotărilor și performanțelor sale. Apreciez că are bluetooth deoarece se poate conecta o tastatură fizică wireless. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Dual Core e o alegere bună chiar și pentru cei care doresc să se joace jocuri. E un Intel Z2580 de 2 GHz cu procesor grafic Power VR SGX544MP2. Deci poate face față multor jocuri chiar și celor cu detalii mai multe. Ecranul de 7.9 inci are o rezoluție modestă dar care putea fi și mai bună. E rezoluție mai mare ar fi mărit consumul de energie și deci autonomia era mai mică.

O memorie de 2GB RAM e perfectă pentru orice utilizator deoarece Androidul nu necesită prea multe resurse pentru a rula decent. Memoria internă e de 16GB și poate unii dintre voi au nevoie de mai mult, există slotul pentru card. Are o cameră web bună pentru video convorbiri, iar pentru a fotografia are o cameră de 5MP.

Nu e o tabletă cu 3G, dare are tehnologii wireless ca bluetooth și WiFi. Bateria sa de 4600 mAh e una generoasă și autonomia oferită e pe măsură, dar depinde și cât de solicitată e configurația sa. Poate fi folosită ca și un sistem de navigație cu o aplicație corespunzătoare deoarece are GPS. Versiunea sistemului de operare e la 4.2 Jelly Bean iar ultima e 4.4, dar nu e disponibilă pentru tabletele acestui brand.
Plusuri: autonomie de maxim 8 ore, preț atractiv, arată bine, ecran HD, destulă memorie RAM și spațiu de stocare.
Minusuri: la un așa preț nu are.

Allview Viva i8 e o tabletă interesantă și nu e prima de la acest producător, de aceea sunt suficiente alternative chiar mai mari ori mai mici. Deasemenea, specificațiile diferă de la un model la altul. Clipul de jos e cu tableta anterior menționată pentru a vă face o idee.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Allview Viva i8, tabletă de 7.9″”

Comentariile sunt închise.