Allview Viva i7, tabletă cu IPS

Allview Viva i7 e o tabletă destul de bună și e ieftină pentru că e oferită de un brand românesc, nu are 3G și performanțele sale. Am pus o poză mai jos pentru a vedeam cum arată tabletă și interfața Androidului. Dacă nu vă place interfața sistemului de operare, puteți instala un launcher gen Go Ex și să-l puneți pe implicit (astfel va merge mai bine). Există și aplicații de tip locker care se potrivesc cu acel launcher, dar alegerea rămâne a voastră. Poate rula cam orice aplicație ori joc, dar în acest preț nu vă puteți aștepta la un hardware de ultimă generație. Poate fi un gadget util pentru cei care se rezumă doar la navigare web și socializare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul său nu e unul cu 4 nuclee dar și 2 nuclee sunt suficiente cât timp rulează la o frecvență de 1.2 GHz. Ecranul IPS de 7 inci are o imagine 600p deci nu e chiar HD. Puteți viziona clipuri 480p sau chiar și filme deoarece tableta suportă multe formaturi media și fișierele pot fi stocate pe un eventual card.

Multitaskingul e bun cu 1GB RAM dar era loc și de mai multă memorie deoarece există aplicații care necesită mai mult. Deasemenea, tabletele cu 1GB nu primesc upgrade la Android 4.4, dar există tablete cu acest sistem gata preinstalat și care nu au atâta memorie.

Camere foto nu au senzori prea mari dar apreciez că sunt disponibile pe această tabletă. Ca și comunicații are: 3G (e nevoie de un modm extern și cablu OTG), WiFi și bluetooth. Androidul de pe aceasta e la versiunea 4.2 Jelly Bean.

Plusuri: e ușoară, 3G prin modem extern, preț atractiv, arată bine și autonomie satisfăcătoare dar era loc și de mai bine.
Minusuri: nu are cel mai nou Android.

Allview Viva i7 e o alegere inteligentă dacă vă gândiți să economisiți niște bani, iar pentru cei care au un buget mai mare vă recomand una cu Android 4.4 și Quad Core. Sunt tablete care nu mai trebuie schimbate mult timp deoarece performanțele lor sunt peste medie și așa nu sunt multe aplicații care să necesite componente hardware excelente.

Lasă un comentariu