Allview Viva H8, tabletă de 8 inci

Allview Viva H8 disponibilă cu și fără modem WiFi. Acel modem nu e chiar așa de util deoarece poate să ofere internet de pe PC pe tabletă/smartphone – un fel de WiFi hotspot, dar poate fi și invers dacă e tableta suportă un cablu OTG. Spun asta deoarece tableta Viva H8 are 3G și funcție de telefon (poate prelua apeluri). Prețul e atractiv dacă alegeți pe cea fără modem și o puteți conecta fără probleme la un hotspot/router wireless din apropiere. Designul e plăcut și a fost concepută pentru a fi utilizată în plan vertical, dar o puteți folosi și în plan orizontal.

Majoritatea tabletelor de la acest brand sunt accesibile și e normal să fie și aceasta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Un procesor cu patru nuclee e o alegere bună fie că vă plac jocuri fie că îl veți folosi doar pentru navigare web. Procesorul grafic ajută la majoritatea jocurilor și e des întâlnit pe noile procesoare – PowerVR SGX 544. Ecranul de 7.9 inci e unul IPS cu rezoluție de tip HD iar unghiurile se datorează panoului.

Memoria RAM e una suficientă și nu e nevoie de mai mult – 1GB, deoarece sistemul consumă cam jumătate iar restul vă rămâne pentru aplicații. Spațiul de stocare e unul de 8GB iar cel utilizabil e ceva mai mic, iar un card ar fi soluția dar nu e nevoie de unul mai mare de 8GB.

E dotat cu difuzoare stereo, cameră web de 2MP, cameră principală de 5MP, slot pentru card, bluetooth, WiFi și 3G. Porturile sunt și ale importante și am observat că nuare HDMI, dar acest aspect nu e un minus deoarece poate nici nu-l veți folosi. Bateria de 4000 mA oferă o autonomie modestă care putea fi ceva mai mare – 4 ore.

Caracteristicile speciale sunt multe: apelare video, funcție telefon, geotagging, touch-focus, camera de 5MP înregistrează HD, senzor G, busolă etc. Majoritatea sunt dotările și caracteristicile standard, dar cele mai importante sunt cele speciale. Are un Android versiunea 4.2 Jelly Bean iar upgrade-uri la versiuni mai noi vor fi puține deoarece și așa noile versiuni nu aduc prea multe modificări.

Plusuri: Android Jelly Bean, funcție de apel telefonic, bluetooth, ecran IPS HD, ușoară, elegantă și configurație performantă.
Minusuri: autonomia nu e foarte mare.

Allview Viva H8 e una din multele alegeri care le puteți face de la acest brand iar alternative mai ieftine sunt cele cu Dual Core ori cu ecran mai mic.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Allview Viva H8, tabletă de 8 inci”

  1. O tableta interesanta, eleganta si subtire. Are un procesor Cortex A7 Quad Core de 1,2 GHz, memorie RAM de 1 GB si o camera foto OV 5647 de 5 MP cu Autofocus cu care poti sa surprinzi cele mai frumoase momente din viata ta. Pretul este unul foarte accesibil. Merita toti banii!

  2. Cine nu si-ar dori o astfl de tableta? Are specificatii foarte bune si este la un pret accesibil. Cu ajutorul dongel-ului poti sa transferi datele de pe tableta pe ecranul televizorului. Raportul calitate-pret mi se pare foarte bun.

Comentariile sunt închise.